Houtrijkstraat 40F AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijke, licht en royale, dubbele bovenwoning met 5 slaapkamers van ca. 175 m2. De woning is heerlijk licht door de vele raampartijen en is gelegen op een hoek. Het appartement is gelegen op de derde, vierde en tevens hoogste etage.

OMGEVING:
U vindt dit appartement in de Spaarndammerbuurt nabij de Amsterdamse Houthavens. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse OV-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier prima bereikbaar (S101, S102).

INDELING
Gemeenschappelijk entree en trappenhuis. Eigen entree op de derde verdieping. Vanuit de entree is er toegang tot alle vertrekken. Aan de rechterzijde is de eerste slaapkamer gelegen. De woonkamer en open keuken is gelegen in de hoek van het gebouw. Er is veel licht door de hoek waar deze ruimte in zit en de vele raampartijen. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer te bereiken. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon. Het losse toilet en de badkamer op de derde verdieping zijn vanuit de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, design radiator en wasmachine aansluiting.
Middels de inpandige trap toegang tot de vierde verdieping. Vanuit de overloop zijn de overige 3 slaapkamers en badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en design radiator. De slaapkamers zijn groot en voelen extra ruim aan door de hoge nok.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 172,9 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 16-12-2058.
- Winkels en supermarkten op loopafstand.
- Servicekosten bedragen € 411,88 voor de woning.
- Actieve en professionele VvE beheerder.
- Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet-bewoners clausule van toepassing;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1885
Woonoppervlakte:
173 m²
Inhoud:
518 m³
Totaal aantal kamers:
6
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Houtrijkstraat 40F

Postcode: 1013VD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Houtrijkstraat 40F AMSTERDAM

naar Houtrijkstraat 40F AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand