Hoogte Kadijk 21 H Amsterdam

Omschrijving

Unieke benedenwoning met souterrain van maar liefst 110 m2 met tuin bereikbaar vanuit het souterrain.

Ligging:
De Hoogte Kadijk is een mooie en rustige locatie met sfeerbepalende 18e eeuwse pandjes en ligt op een zeer strategische plek; op loopafstand zijn vele leuke cafe's, restaurants en musea (waaronder Nemo en het Scheepvaartmuseum) en het Muziektheater. Hier wordt je nog aan alles herinnerd dat dit een van de oudste havengebieden van de stad is. De Kadijken zijn voltooid in 1663, waarbij buitendijks land aan de oostkant van Amsterdam bij de stad werd ingelijfd. De Plantagebuurt/Kadijken staan bekend om rust, een gemoedelijke en gezellige sfeer en de goede restaurants en cafés zoals Restaurant Entrepot, Italiaan A Tavola en stamkroegen voor velen uit de buurt: Koosje en Brouwerij 't IJ.
Artis en de Dappermarkt bevinden zich op 5 minuten loopafstand, het Waterlooplein is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Op loopafstand bevinden zich tramhaltes van lijn 10, 14 en 9 en ook diverse bushaltes.

De bereikbaarheid is uitstekend door direct ligging nabij het Centraal Station en aansluitingen met de Ring middels de IJ-tunnel en de Piet-Heintunnel.

INDELING:
Bel etage;
Gezamenlijk entree, hal, toilet met fonteintje, trap naar het souterrain, doorzon woonkamer met toegang naar de keuken aan de achterzijde.

Souterrain;
Deze verdieping heeft volledige stahoogte (circa 2,47 m) en daglichttoetreding vanuit de voor- en achterzijde. Deze ruimte is eenvoudig in verschillende ruimtes op te delen. De badkamer met douche, wastafel en toilet is vanuit deze ruimte te bereiken. Aan de achterzijde is een aparte kamer. Vanuit deze kamer is de tuin te bereiken.
BIJZONDERHEDEN:

- Het appartementencomplex is gesplitst in 17-12-2020;
- Op erfpacht gelegen. De canon is vooruitbetaald tot en met 30 juni 2085;
- Niet bewoningsclausule, zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn hier van toepassing;
- Anti speculatiebeding voor de periode van 2 jaar van toepassing;
- Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 199,90 per maand;
- Professionele VvE beheer;
- Oplevering kan snel.

Bel ons gerust voor een afspraak!!

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Details

Eigenschappen

Vraagprijs € 625.000 k.k.

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1905
Woonoppervlakte:
110 m²
Inhoud:
383 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen, betaald parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hoogte Kadijk 21H

Postcode: 1018BE

Plaats: Amsterdam

Kaart Hoogte Kadijk 21 H Amsterdam

naar Hoogte Kadijk 21 H Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand