Hofgeest 94 Amsterdam Amsterdam Zuidoost

Omschrijving

Een zeer ruim 6 kamperappartement verdeeld over 2 verdiepingen met een heerlijk balkon aan de achterzijde aangeboden voor de handige klusser! Het appartement is met lift bereikbaar.

Op de eerste en tweede etage van het flatgebouw Hofgeest bieden wij u deze ruime woning aan van maar liefst circa 121m˛ met vijf slaapkamers.

Indeling:
Tweede verdieping; hal/entree, dichte keuken, riante woonkamer met t.t. het balkon. drie slaapkamers waarvan een ook met t.t. het balkon. Badkamer en separaaat toilet dienen nog geplaatst te worden. Trap naar ondergelegen verdieping met twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

De ligging is ideaal t.o.v. winkelcentrum (Amsterdamse Poort), openbaar vervoer (metro-, trein- en busstation Bijlmer), ArenaBoulevard, markt en uitvalswegen (A1, A2, A9, A10).

In de servicekosten zit de opstalverzekering, lift onderhoud, een reserve voor groot onderhoud, een reserve voor klein onderhoud en administratiekosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar circa 1969;
- Woonoppervlakte circa 121 m2;
- Erfpacht is afgekocht tot 31-03-2049;
- Servicekosten € 251,66 per maand (exclusief Euro 128,94 voorschot stookkosten);
- Lift/intercom aanwezig;
- Projectnotaris Buma Algera notariaat te Amsterdam;
- Het betreft hier een voormalig huurwoning, die intern dient gerenoveerd te worden;
- Niet bewoningsclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1969
Woonoppervlakte:
121 m²
Inhoud:
398 m³
Totaal aantal kamers:
6
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hofgeest 94

Postcode: 1102EE

Plaats: Amsterdam

Kaart Hofgeest 94 Amsterdam Amsterdam Zuidoost

naar Hofgeest 94 Amsterdam Amsterdam Zuidoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand