Hobbemakade 62 II Amsterdam

Omschrijving

Een fantastisch appartement van 30m2, gelegen op eigen grond in het geliefde Museum-kwartier met uitzicht op het water van de Boerenwetering. De woning beschikt over een balkon aan de achterzijde en is volledig voorzien van dubbel glas met aan de voorzijde isolerend HR++ glas.

Indeling:
Gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de 2e verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer/slaapkamer loopt van de voor- tot de achterzijde en is door de twee ramen aan de voorzijde een fijne ruimte. De basic keuken is oa voorzien van de Cv ketel (Intergas 2001) en biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde gelegen op het westen. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Omgeving:
Centraal gelegen in Oud Zuid tussen het Museumplein en de Pijp, dichtbij de Albert Cuyp en nabij Rijksmuseum, Stedelijk Museum, het Van Gogh en het Concertgebouw. Leuke restaurants en cafés op loopafstand zoals het bekende Café Loetje, Corner Bakery, Cannibale Royale en Izakaya. Maar ook supermarkten en buurtwinkels liggen op steenworp afstand. Dichtbij goede scholen, openbaar vervoer (o.a. Noord-Zuid lijn) en uitvalswegen.

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website
- Het betreft een gezonde VVE. Het beheer wordt door de eigenaren zelf gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 50,-
- Eigen grond
- 30m2 conform NEN 2580 meetrapport.
- Balkon gelegen op het Westen.
- Oplevering: kan snel, de woning staat leeg.
- Vrij en fraai uitzicht over het water van de Boerenwetering.
- 1 hoog + het dubbel bovenhuis zijn eveneens te koop.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1901
Woonoppervlakte:
30 m²
Inhoud:
104 m³
Totaal aantal kamers:
1
Parkeren:
parkeervergunningen, openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hobbemakade 62II

Postcode: 1071XL

Plaats: Amsterdam

Kaart Hobbemakade 62 II Amsterdam

naar Hobbemakade 62 II Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand