Hillegomstraat 53huis AMSTERDAM

Omschrijving

Gelegen in de zeer geliefde Hoofddorppleinbuurt mogen wij, namens onze opdrachtgever, u deze unieke begane grond woning van ca. 74 m˛ met een diepe zonnige tuin van maar liefst 71 m2 op het Zuiden aanbieden!

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige en gezellige straat op loopafstand van talrijke leuke winkels, restaurants en cafés zoals Foodbar 63 Graden, Drovers Dog, van Mechelen, Lokaal van de stad en Gent aan de Schinkel. Het Vondelpark en het Rembrandtpark liggen om de hoek, maar ook het Amsterdamse Bos en De Nieuwe Meer zijn dichtbij.

Sportparken/gelegenheden en basisscholen; u vindt het allemaal in de buurt. Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen (zowel tram, bus, metro als trein). Stadsbus 15 verbindt je direct met Amsterdam Station Zuid en met tram 2 reis je eenvoudig naar Amsterdam Centraal. Ook de bereikbaarheid met de auto is zeer gunstig: de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:

Begane grond: entree, hal voorzien van een Belgische hardsteenvloer en bergkast, slaapkamer met separate walk-in closet, fraaie badkamer met vloerverwarming, douche, wastafel, toilet van het merk Villeroy & Boch en wasmachine- droger aansluiting, keuken met een Belgische hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur en een grote L-vormige tuingerichte woonkamer welke d.m.v. dubbel openslaande deuren toegang geeft tot een mooie zonnige tuin op het zuiden. Achter in de tuin is een berging aanwezig.

Bijzonderheden:

- Woning is gelegen op eigen grond;
- Goede uitvalswegen (ring A10, A2, A9);
- Gehele woning voorzien HR++ glas;
- Diepe tuin met terras gelegen op het zuiden ca. 71 m˛ met berging;
- Servicekosten bedragen Euro 120,-- per maand;
- Actieve en gezonde VvE (6 leden), MJOP aanwezig;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
74 m²
Inhoud:
279 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 120 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hillegomstraat 53huis

Postcode: 1058LR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Hillegomstraat 53huis AMSTERDAM

naar Hillegomstraat 53huis AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand