Hillegomstraat 51huis AMSTERDAM

Omschrijving

Strak en hoogwaardig gerenoveerde begane grond woning met heerlijke, zonnige en rustige tuin op eigen grond.

Deze uitgebouwde 4-kamer woning is gelegen op eigen grond in de rustige en groene Hillegomstraat, vlak achter het Hoofddorpplein in Amsterdam Zuid.

Het appartement is in 2015, geheel gerenoveerd en prachtig afgewerkt, efficiënt ingedeeld met veel oog voor detail. De woning beschikt over een groene aangelegde tuin (zuiden) met veel privacy, een tuinhuis (elektra en daglicht) en een uitgebreide flora, kruiden, appel-, peren - en pruimenbomen. U treft het allemaal in deze oase van rust.

Omgeving
De woning is gelegen in de populaire Hoofddorppleinbuurt, in een rustige en gezellige straat op loopafstand van talrijke leuke winkels, restaurants en cafés zoals Foodbar 63 Graden, Drovers Dog, van Mechelen, Lokaal van de stad en Gent aan de Schinkel. Het Vondelpark en het Rembrandtpark liggen om de hoek, maar ook het Amsterdamse Bos en De Nieuwe Meer zijn dichtbij.

Sportparken/gelegenheden en basisscholen; u vindt het allemaal in de buurt. Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen (zowel tram, bus, metro als trein). Stadsbus 15 verbindt je direct met Amsterdam Station Zuid en met tram 2 reis je eenvoudig naar Amsterdam Centraal. Ook de bereikbaarheid met de auto is zeer gunstig: de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar.

Verkoeling nodig? Bij de stadsstranden om de hoek aan de Westlandgracht is dit mogelijk!

Indeling:
Eigen entree met tochtportaal, via de ruime hal zijn alle vertrekken te bereiken.

In de hal is een inloopkast met veel opbergruimte en een kast met de wasmachine-en drogeraansluiting (voorzien van mechanische ventilatie).

De woning is gedeeltelijk voorzien van een eikenhouten vloer en de uitbouw heeft een monolietvloer (betonvloer). Het zitgedeelte beschikt over een op maat gemaakt eikenhouten wandmeubel met veel opbergruimte.

In de lichte uitbouw, voorzien van 3 daklichten, bevindt zich de professionele RVS keuken, voorzien van diverse apparatuur zoals een 6-pits SMEG gasfornuis met gasoven, vaatwasser, koel-vries combinatie.

De twee aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamers, zijn voorzien van op maat gemaakte hoogslapers met ondergelegen kasten welke veel opbergruimte bieden.

De derde (master)slaapkamer is centraal gelegen in de woning en voorzien van een natuurlijk ventilatiesysteem.

De centraal gelegen badkamer is ingericht met Dtile tegels (Droog Design), inbouwkranen, wastafel, inbouwdouche en voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Gelegen op EIGEN GROND;
- Woonoppervlakte 78,9 m2 conform NEN 2580 norm;
- De woning is voorzien van mechanische ventilatie;
- Vloerverwarming in de uitbouw, keuken en badkamer;
- Zonnige tuin met veel privacy (ruim 10 meter diep);
- Goed bereikbaar met OV of met de auto
- Vloerverwarming in de uitbouw, keuken en badkamer;
- Gehele woning is voorzien van dubbelglas;
- De actieve VvE bestaat uit 6 leden. De servicekosten bedragen € 70,- euro per maand. Er is een MJOP aanwezig;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 639.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
80 m²
Inhoud:
302 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 70 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hillegomstraat 51huis

Postcode: 1058LR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Hillegomstraat 51huis AMSTERDAM

naar Hillegomstraat 51huis AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand