Haparandaweg 686+PP AMSTERDAM

Omschrijving

Ruim opgezet en modern afgewerkt appartement van 104m˛ met 2 ruime slaapkamers, riant balkon (ZO) direct aan de woonkamer en een lift. De woning is hoogwaardig afgewerkt met luxe keuken met kookeiland en fraaie badkamer, waardoor u de woning moeiteloos kunt betrekken! In de ondergelegen parkeerkelder bieden we tevens een eigen parkeerplaats te koop aan met een vraagprijs van € 50.000,-- k.k.

Deze energiezuinige (label A) nieuwbouwwoning uit 2016 is rustig gelegen in de waterrijke Houthavens. Hier combineert u comfortabel en ruim wonen met een strategische ligging, waar u snel naar de Amsterdamse binnenstad of Spaarndammerbuurt fietst, maar ook zo op de Ring A10 bent. De wijk ontwikkelt zich in rap tempo en huisvest inmiddels trendy bars en restaurants zoals Karaat, Bar Hout en Vessel, maar ook meerdere scholen en het toekomstige Houthavenpark. Daarnaast fietst u in een paar minuten naar de gezellige Haarlemmerstraat, Jordaan, het Westerpark of het Centraal Station.

INDELING
Via de centrale hal bereikt u via de trap of lift het appartement op de tweede verdieping.
Eigen entree, hal met video intercom, berging en garderobekast. Royale woonkamer met een luxe open keuken met kookeiland en alle gewenste inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van spotjes en heeft een schuifpui naar een riant balkon van ca. 14 m2. Hier kunt u ‘s ochtends en ’s middags heerlijk van de zon genieten. In het midden vinden we de fraaie badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Vanuit de badkamer is er toegang tot een berging waar de wasmachine en droger keurig uit het zicht zijn weggewerkt. Het separate toilet met fontein is in dezelfde stijl betegeld. Aan de voorzijde liggen er twee ruime slaapkamers, die beide openslaande deuren naar een Frans balkon hebben. Het gehele appartement is netjes gestuukt en geschilderd en voorzien van vloerverwarming/-koeling. Er is tevens nog een gemeenschappelijke binnentuin voor de bewoners van het complex. Tot slot heeft u de mogelijkheid om in de parkeerkelder een eigen parkeerplaats te kopen. Hier bevindt zich tevens een royale privé berging van ruim 5 m2.

VVE
- De VvE wordt professioneel beheerd door Munnik Beheer.
- De servicekosten zijn € 143,13 per maand voor de woning en € 33,71 per maand voor de parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 104,3m2 exclusief balkon van 13,9m2 en berging van 5,4m2 (Er is een NEN meetrapport beschikbaar).
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Vraagprijs € 50.000,- k.k.
- Royaal balkon op het Zuidoosten dat via een schuifpui aan de woonkamer grenst.
- Optimaal geďsoleerd en voorzien van vloerverwarming en -koeling.
- Energielabel A, klimaatneutraal.
- Erfpachtcanon € 2.203,12 voor de woning en € 224,39 per jaar voor de parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar).
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk.
- Koopakte bij een notaris ter keuze aan koper, volgens Ringmodel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 625.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2016
Woonoppervlakte:
104 m²
Inhoud:
334 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Haparandaweg 686+PP

Postcode: 1013BD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Haparandaweg 686+PP AMSTERDAM

naar Haparandaweg 686+PP AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand