Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Handelsweg 39 Amstelveen

Omschrijving

***EXCLUSIEF EN LUXUEUS WONEN OP EEN ABSOLUTE TOPLOCATIE!***

Altijd al willen wonen in een luxe en modern appartement met een royaal zonning balkon en een heerlijk vrij uitzicht? Dat kan! Ervaar die luxe midden in het Stadshart van Amstelveen. Omgeven van alle denkbare voorzieningen ligt op de 8e verdieping van het indrukwekkende appartementencomplex UpMountain dit prachtige appartement van circa 104m² met met een royaal zonnig balkon van 25m2 over de hele breedte van het appartement. Het met vlonders beklede balkon is direct toegankelijk vanuit de woonkamer én beide slaapkamers. In de uitsluitend voor bewoners toegankelijke parkeergarage is een eigen vaste parkeerplaats aanwezig. Er is tevens een afzonderlijke afgesloten individuele berging inbegrepen voor o.a. fietsen. Dit bijzonder aantrekkelijke appartement heeft een optimale indeling en een hoogwaardig afwerkingsniveau. Wonen in het ongeëvenaarde appartementencomplex UpMountain is slechts weggelegd voor een beperkt aantal gelukkigen. Pak deze unieke kans en bel ons voor meer informatie en het maken van nadere afspraken!

Kenmerkend voor dit fraaie appartement is de royale entree met openslaande glasdeuren naar de woonkeuken, de aanwezigheid van een douche-toilet, centraal gelegen Siematic keuken met een keukeneiland, Miele inbouwapparatuur, een Quooker Flex 3-in-1 kraan en een BORA inductiekookplaat, master bedroom met een inloop kledingruimte en een badkamer en suite, voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet, ruime tweede badkamer met een inloopdouche, vrijstaand ligbad, toilet en een duo wastafelmeubel, tegelwerk in de sanitaire ruimtes is Porcelanosa en de kranen zijn van Hans Grohe en Hotbath, separate wasruimte, riant balkon met vlonders van liefst 25m². Het is aan u om een persoonlijke finishing touch te geven aan de woning door een vloer te leggen en het appartement te schilderen/sausen.

Handelsweg 39 17 ligt in het in aanbouw zijnde nieuwbouwproject UpMountain in het Stadshart van Amstelveen. Wonen in UpMountain is alleen genoegen nemen met het allerbeste. De bijzonder exclusieve uitstraling van de markante nieuwbouw appartementen beperkt zich niet tot de buitenkant. Ook achter de gevels krijgt UpMountain karakter. Dat komt onder meer tot uitdrukking in de hoge plafonds, grote raampartijen, riante buitenruimtes en een weids uitzicht over de stad en de omgeving. Er is een grote variatie aan woningtypen. De voet van UpMountain bestaat uit de nieuwe zes lagen tellende parkeergarage. De zesde parkeerlaag is exclusief voor de bewoners van UpMountain. Daarboven komen circa 45 exclusieve nieuwbouw appartementen verspreid over de zevende tot en met de twaalfde laag. De algemene ruimtes krijgen een kwalitatief hoog afwerkingsniveau. UpMountain wordt als het ware als een bergdorpje bovenop de garage gerealiseerd. Kenmerkend voor het gebouw is de getrapte vorm vanaf de zuidzijde en de meanderende gevel, die telkens inspringt en uitkraagt. Aan de binnenzijde wordt het gebouw gekenmerkt door een zeer luxe afwerking en het lichte atrium dat van de eerste woonlaag op de 7e verdieping doorloopt tot het dak. Er zijn twee liften aanwezig.

Het stadshart van Amstelveen biedt naast een breed winkelaanbod, ook tal van horecagelegenheden en culturele voorzieningen. Openbaar vervoer vertrekt op loopafstand van de entree van UpMountain en brengt je in no time naar De Zuidas en het centrum van Amsterdam. Met de auto zijn de belangrijkste kantorenlocaties en Schiphol makkelijk bereikbaar.

Globale indeling:
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, berging/technische ruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, vertrek/ruimte geschikt voor kantoor/werk/opslag, woonkeuken met een kookeiland, woonkamer met toegang tot het grote balkon op het zuidoosten, slaapkamer met directe toegang tot voornoemd balkon, badkamer met een vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet en een duo wastafelmeubel, tweede slaapkamer met eveneens directe toegang tot het balkon, een inloop kledingkast en een tweede badkamer en suite voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Vraagprijs is € 750.000,-- vrij op naam inclusief parkeerplaats;
-Geprognotiseerde servicekosten euro 115,-- per maand;
-De geprognotiseerde oplevering juni/juli 2020.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 750.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement met lift en garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
104 m²
Inhoud:
280 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage, openbaar parkeren
Periodiekebijdrage:
€ 115 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Handelsweg 39

Postcode: 1181ZA

Plaats: Amstelveen

Kaart Handelsweg 39 Amstelveen

naar Handelsweg 39 Amstelveen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand