Haarlemmerweg 9 Amsterdam

Omschrijving

ENGLISH text at our website

Geweldig ingedeeld appartement met 3 grote slaapkamers.

Tegenover de woning ligt het Westerpark, waar je kunt hardlopen of naar de Bakkerswinkel kunt gaan voor een lekkere lunch. Lekker luieren in de zon op het terras bij Pacific Parc, waar in de zomer gebarbecued wordt voor de gasten! Door het jaar heen worden er vele festivals en evenementen georganiseerd in het park. Het is hét middelpunt van de buurt.

De Van Limburg Stirumstraat of de Spaarndammerstraat zijn de buurtwinkelstraten met voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen en veel nog meer. Je hebt er de Albert Heijn, Dirk en Spar, maar ook leuke cadeauwinkels en horeca (café De Gruyter, De Walvis, bar Mick, en café restaurant Amsterdam).

De Staatsliedenbuurt is een prettige woonbuurt. In 10 minuten fiets je naar het Centraal Station, in 3 minuten naar de Jordaan en in 2 minuten naar de Haarlemmerdijk.

Indeling:

Entree op de eerste verdieping, hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje en badkamer met luxe inloopdouche en wastafel. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. Vanaf het balkon heb je direct uitzicht op het Westerpark. Aan de voorzijde van het appartement ligt ook de nieuwe keuken met bar, voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur.

Aan de rustige achterzijde van het appartement liggen de drie slaapkamers, allemaal van zeer goed formaat.

Afmetingen slaapkamers, circa:
Slaapkamer 1: 4.00 x 3.37 m
Slaapkamer 2: 2.70 x 3.37 m
Slaapkamer 3: 2.53 x 3.37 m

In de onderbouw is over een ruime berging van ca. 7 m2.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 85 m²;
- Bouwjaar 1980;
- Balkon voorzijde met uitzicht op het Westerpark;
- Berging (7m2) in de onderbouw;
- Intern gerenoveerd in 2016 (nieuwe keuken, badkamer, cv-ketel en vloer- en wandafwerking);
- Servicekosten circa € 150,50 per maand;
- Erfpacht afgekocht t/m 15-09-2031;
- Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas;
- Oplevering snel mogelijk.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1980
Woonoppervlakte:
85 m²
Inhoud:
270 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
betaald parkeren
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Haarlemmerweg 9

Postcode: 1051KN

Plaats: Amsterdam

Kaart Haarlemmerweg 9 Amsterdam

naar Haarlemmerweg 9 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand