Haarlemmerweg 43 huis Amsterdam

Omschrijving

Royaal dubbel benedenhuis van circa 160m met veel bergruimte en een ruime achtertuin van circa 100m op het zuiden. Deze bijzondere benedenwoning biedt aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht op het fraai aangelegde Westerpark. De rustig gelegen achtertuin kan door zn breedte optimaal benut worden en is bereikbaar via een achterom. Hoewel de woning door de jaren heen uitstekend is onderhouden, dient het interieur gemoderniseerd te worden. De riante oppervlakte, hoge plafonds en speelse indeling daagt uit tot het creren van een moderne en aantrekkelijke gezinswoning. Haarlemmerweg 43 ligt op loopafstand van De Jordaan, Haarlemmerplein, Haarlemmerdijk en alle andere voorzieningen, die de Staatsliedenbuurt rijk is. Het Westerpark is direct aan de overkant en biedt een fraaie architectuur, creatieve cultuur, restaurants, markten en een filmhuis. Kortom, een heerlijke buurt rijk aan groen, cultuur en vele voorzieningen. Haarlemmerweg 43 ligt op eigen grond en heeft een actieve Vereniging van Eigenaren.

Globale indeling:
Begane grond
Statige entree, ruime hoge hal met daklicht, stookruimte, woonkeuken aan de voorzijde, eetkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin, verlaagd gelegen woonkamer met open haard, spiltrap naar de vide, slaapkamer gelegen aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, toiletruimte met fonteintje.

Eerste verdieping
Nu bereikbaar via de vide en is nog als separate woning ingedeeld. Deze verdieping is ook bereikbaar via het algemene trappenhuis en beschikt over een keuken, badkamer, twee slaapkamers en een werkkamer.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Eigen grond;
-Actieve Vereniging van Eigenaren. Er is een meerjaren onderhoudsplanning aanwezig;
-De servicekosten zijn euro 182,50 per maand;
-HR Intergas cv-combiketel;
-Moderne elektrische installatie;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramn Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Dubbel benedenhuis
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1887
Woonoppervlakte:
160 m²
Inhoud:
695 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen, openbaar parkeren
Periodiekebijdrage:
€ 182 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Haarlemmerweg 43huis

Postcode: 1051KP

Plaats: Amsterdam

Kaart Haarlemmerweg 43 huis Amsterdam

naar Haarlemmerweg 43 huis Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand