Haarlemmermeerstraat 147 III Amsterdam Oud Zuid

Omschrijving

Heerlijk, licht appartement van circa 58m2 met balkon, gelegen op de 3de etage met direct daarboven een zolderberging van circa 10 m2 met een eigen DAKTERRAS van circa 21 m2.

Omgeving: De woning ligt direct om de hoek van het geliefde Hoofddorpplein. Diverse leuke winkels en horecazaken op loopafstand van het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg. Een drankje bij Van Mechelen, een hapje bij Drovers Dog of op het terras van Gent aan de Schinkel? Voor sportievelingen ligt het Vondelpark om de hoek, net als gunstige openbaar vervoer verbindingen. Met de auto zijn de uitvalswegen naar de A10 en A4 snel bereikbaar.

Indeling:
Entree, trappenhuis naar de derde verdieping waarbij de toegang direct uitkomt in de centrale hal. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en heeft een zijkamer welke eenvoudig gescheiden zou kunnen worden van de woonkamer.
Aan de achterzijde van deze verdieping bevindt zich de slaapkamer voorzien van een openslaande deuren naar het brede balkon welke gelegen is op het Oosten. De ruime eenvoudige (woon)keuken is tevens gelegen aan de achterzijde en heeft toegang naar het balkon. De eenvoudige badkamer heeft een walk-in-shower, een wastafel en een toilet.
Via het trappenhuis is de zolderkamer (bergingen) te bereiken. Vanuit de zolderkamer is de toegang naar het heerlijke dakterras gelegen op het zonnige Westen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 58,10m2 (NEN 2580 meting) + zolderkamer (berging) circa 10 m2;
- Dakterras van 21 m2 (NEN 2580 meting)
- Intergas CV Ketel bouwjaar 2007;
- Erfpacht afgekocht tot 31-01-2061;
- Servicekosten EURO 110,38 per maand;
- Actieve en financieel gezond VvE die professioneel beheerd wordt door VVE Beheer Amsterdam;
- Zelfbewoningsclausule van toepassing dus niet geschikt voor beleggers/investeerders (ouders voor kinderen is wel mogelijk);
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
- Levering uiterlijk 8 weken na tekenen koopakte;
- Projectnotaris Spier & Hazenberg (notariŽle kosten voor rekening van koper).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
58 m²
Inhoud:
195 m³
Totaal aantal kamers:
2
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Haarlemmermeerstraat 147III

Postcode: 1058JX

Plaats: Amsterdam

Kaart Haarlemmermeerstraat 147 III Amsterdam Oud Zuid

naar Haarlemmermeerstraat 147 III Amsterdam Oud Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand