H. Cleyndertweg 753 Amsterdam

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij dit 5 kamer appartement aan met een woonoppervlakte van circa 127 m2 met een zonnig balkon gelegen op de vijfde verdieping!
Het appartementencomplex is omringd met groen waar U van kunt genieten.

Vanaf de H. Cleyndertweg bent u zo op de ring A10, openbaar vervoer is om de hoek en ook het uitgebreide winkelcentrum Boven 't IJ ligt om de hoek.

Indeling:
Entree met meterkast, hal, woonkamer met open keuken, 2 goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het zonnige balkon (Zuidwesten), 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en WM-aansluiting. 2 inloopkasten vanuit de hal te bereiken.
In de onderbouw is er tevens een berging aanwezig voor o.a. de fiets.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1974;
- Woonoppervlakte 88 m2 (NEN 2580 norm gemeten);
- Servicekosten € 327,04 per maand inclusief stookkosten € 137,11 en warm water;
- De erfpacht is afgekocht tot 31-12-2049;
- Videofoonsysteem aanwezig;
- Berging in de onderbouw;
- Balkon op het Zuiden;
- Projectnotaris Spier & Hazenberg;
- Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper;
- Zelfbewoningsclausule van toepassing dus niet geschikt voor beleggers/investeerders (ouders voor kinderen is wel mogelijk);
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
- Oplevering kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1974
Woonoppervlakte:
127 m²
Inhoud:
400 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 190 p/m
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: H. Cleyndertweg 753

Postcode: 1025EC

Plaats: Amsterdam

Kaart H. Cleyndertweg 753 Amsterdam

naar H. Cleyndertweg 753 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand