Groot Blankenberg 68 Amsterdam Buitenveldert

Omschrijving

Nu in de verkoop!

Een 4 kamer eengezinswoning met royale tuin op het zonnige Westen. De woning is gelegen aan een heerlijke, rustige straat met brede stoep. Deze woning heeft diverse mogelijkheden voor een op - en uitbouw. Het betreft een geheel woonhuis van circa 120 m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Indeling
Begane grond;
Entree, tochtportaal, hal met toilet en fonteintje, woonkamer over de gehele diepte met openslaande deuren naar de tuin. Eenvoudige keuken met toegang via de (tussen)hal naar de bijkeuken. Vanuit deze (tussen)hal is tevens de heerlijke, diepe zonnige tuin op het Westen gelegen.

Eerste verdieping;
Ruime hal, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet, wastafel met lichtkoepel. Balkon op het Oosten gelegen aan de voorzijde.

Omgeving: De woning is gelegen in een prachtige groene en brede straat in Buitenveldert. Op loopafstand liggen het Amsterdamse Bos en sportcentrum Spa Resort "Zuiver". Op een steenworp afstand ligt het mondaine, overdekte winkelcentrum 'Gelderlandplein' alsmede 'Het Stadshart' van Amstelveen met in het verlengde de Rembrandtweg; een modern en luxe winkelgebied met tevens uitgaansmogelijkheden. De nabijgelegen snelwegen A10 (de ring rondom Amsterdam) en A9 zorgen voor een goede bereikbaarheid per auto. Tevens zijn er diverse openbaar vervoer voorzieningen richting Amsterdam Centrum en zijn de Zuid-As en Schiphol daarom zeer goed bereikbaar.

Er is een ruime keuze aan lagere-/ en middelbare scholen in de nabijheid alsmede de Internationale School en diverse sportfaciliteiten voor jong en oud. Kortom: alle gemakken om het woonplezier optimaal te maken!

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE
- De woning dient gerenoveerd te worden;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 119,50m2;
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt 142,48, AB 1955 van toepassing en het tijdvak loopt tot en met 31-07-2035;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Soort object:
Eengezinswoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1963
Woonoppervlakte:
120 m²
Perceeloppervlakte:
162 m²
Inhoud:
409 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Groot Blankenberg 68

Postcode: 1082AD

Plaats: Amsterdam

Kaart Groot Blankenberg 68 Amsterdam Buitenveldert

naar Groot Blankenberg 68 Amsterdam Buitenveldert
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand