Groetstraat 203 AMSTERDAM

Omschrijving

Ideaal ingedeelde driekamer woning van ruim 66m2 voorzien van twee ruime slaapkamers, twee balkons én twee bergingen. De erfpacht is tot 2053 afgekocht en de woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum Waterlandplein.

Indeling:
Gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de eerste verdieping. De open keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken toegang tot het eerste balkon gelegen op het zuiden. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van twee handige inbouwkasten. Vanuit de woonkamer is de tussenhal bereikbaar. Vanuit deze hal is het separate toilet te bereiken evenals de badkamer. De nette badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en een urinoir. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is 4.06x2.75 groot. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen (3.67x2.77) en biedt toegang tot het tweede balkon gelegen op het oosten. Op de zolderverdieping én op de begane grond heeft u de beschikking over bergruimte, in totaal maar liefst 20m2.

Omgeving:
Noord is volop in ontwikkeling en met fijne restaurants zoals o.a. Pllek, Noorderlicht, Hangar, de Tolhuistuin, Hotel de Goudfazant en restaurant Stork verveelt u zich geen moment. Zoekt u liever de rust, dan bent u in 5 minuten fietsen in het prachtige Waterland op weg naar Durgerdam of Ransdorp. Voor de boodschappen kunt u naar de Landmarkt (of voor een lekkere lunch of diner). Tevens kunt u naar het vernieuwde Waterlandplein, hier vindt u alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook het Buikslotermeerplein is nabij gelegen. Het is een heerlijke woonomgeving voor mensen die van ruimte, rust en groen houden, maar ook willen kunnen genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. De Ring A10 ligt op 2 minuten en het centrum ligt op fietsafstand of u gaat met het openbaar vervoer, door de Noord/Zuidlijn is de verbinding met de stad geoptimaliseerd. Er zijn diverse basisscholen en sportclubs in de nabije omgeving, de woning is gelegen binnen de Ring A-10 en u kunt vrij parkeren voor de deur.

Bijzonderheden:
- Nen 2580 meetrapport aanwezig;
- Actieve en financieel gezonde VVE. De servicekosten bedragen € 119,- per maand;
- Twee bergingen;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 285.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1966
Woonoppervlakte:
67 m²
Inhoud:
205 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Groetstraat 203

Postcode: 1024VG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Groetstraat 203 AMSTERDAM

naar Groetstraat 203 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand