Groenendaalstraat 47B AMSTERDAM

Omschrijving

Luxe en gloednieuw gerenoveerd 3-kamer appartement op een ideale plek in een rustige straat om de hoek van het bruisende Hoofddorpplein. Dit perfect ingedeelde appartement met eigen opgang heeft door de hoekligging op het zuidwesten bijna de hele dag de zon in huis. De woning is net grondig gerenoveerd (2021) waardoor je als eerste bewoner kunt genieten van de luxe open keuken, badkamer met separaat toilet en je eigen opgang. Met 2 slaapkamers is de woning bovendien zeer geschikt voor woningdelers.

Het appartement ligt op een geweldige locatie op de grens van Oud-West en het Oud-Zuid, op steenworp afstand van het Vondelpark. In deze bruisende buurt vind je diverse winkels, leuke koffie- en lunchplekken, restaurants en supermarkten op loopafstand. Sporten kan aan het einde van de straat bij Basic Fit, maar ook bij Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en de verschillende hockeyclubs in het Amsterdamse Bos.

Ook met de auto en het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Via de Haarlemmermeerstraat of de Aalsmeerweg is de ring A10 snel bereikbaar. Een parkeervergunning is op korte termijn beschikbaar. Op het Hoofddorpplein stoppen diverse trams en bussen, waardoor je zo op het Schiphol, het Centraal Station of de Zuidas bent.

INDELING
Eigen entree vanaf de openbare weg. Trap naar de eerste etage met luxe verlichting in de wanden verwerkt. Binnenkomst in de opvallend lichte woonkamer met grote raampartijen rondom. Luxe open keuken met alle gewenste inbouwapparatuur. Twee praktische slaapkamers. Fraaie badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Het separate toilet is in dezelfde stijl betegeld. Er is een handige berging waar tevens ruimte is voor de wasmachine en droger. Het gehele appartement is strak gestuukt en geschilderd en voorzien van een prachtige eikenhouten vloer.

BIJZONDERHEDENN
- Huurprijs appartement € 1750,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen.
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur.
- Luxe en recent gerenoveerd appartement.
- Vloerverwarming door het gehele appartement.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en heeft een moderne CV combiketel (2021).
- Twee praktische slaapkamers.
- Luxe open keuken met inbouwapparatuur.
- Eigen opgang vanaf de straat.
- Maximaal 2 woningdelers of een gezin.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.750 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
55 m²
Inhoud:
180 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Groenendaalstraat 47B

Postcode: 1058LE

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Groenendaalstraat 47B AMSTERDAM

naar Groenendaalstraat 47B AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand