Geulstraat 7A-III AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW TE HUUR!

Op een goede locatie, hartje Rivierenbuurt gelegen 5-kamer woning van ca. 115 m2 met balkon. De woning is heel licht, beschikt over drie slaapkamers (mogelijkheid voor vier slaapkamers).

INDELING:
Entree, voordeur op de derde verdieping. Ruime doorzonwoonkamer met zijkamer (welke als extra slaapkamer kan functioneren). Dichte keuken met inbouwapparatuur. Slaapkamer. Badkamer is voorzien van een ligbad, wastafe met meubel. Separaat toilet met fonteintje.
Over de gehele achterzijde is een breed balkon welke op het zuiden is gelegen.

Middels een vaste trap is de vierde verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de kast met wasmachine- en droger aansluiting.

OMGEVING:
De woning is gelegen om de hoek van de Scheldestraat, Maasstraat en de Pijp. Er bevinden zich diverse leuke restaurants, koffietentjes en kledingwinkels op loopafstand. Zaterdagmorgens wandel je naar de Albert Cuypmarkt, ga je hardlopen in het Amstelpark of Beatrixpark of shoppen in het Centrum. De tram, ringweg A10 (S109/S110) en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en bieden u een uitweg in alle windrichtingen. Ook is de halte voor de Noord-Zuidlijn, station RAI en station Zuid/WTC op steenworpafstand. Wanneer u op de fiets stapt, zit u binnen enkele minuten op de Zuidas, in De Pijp of de binnenstad met al haar horecagelegenheden, cultuur en andere gezelligheid!

BIJZONDERHEDEN:
- GESCHIKT VOOR MAX. 2 WONINGDELERS!
- Huurprijs EUR 2150,-- inclusief service kosten, exclusief G/W/L, internet en TV;
- Waarborgsom is twee maanden huur;
- Huurperiode minimaal 1 jaar;
- Balkon aan achterzijde;
- Conform Nen2580 meting bedraagt de woning 115,4 m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 2.150 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
115 m²
Inhoud:
380 m³
Totaal aantal kamers:
5
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Geulstraat 7A-III

Postcode: 1078KW

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Geulstraat 7A-III AMSTERDAM

naar Geulstraat 7A-III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand