Gerrit Mannourystraat 94 Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk licht en royaal 3/4-kamer APPARTEMENT van ca. 84 m2 met lift, externe berging en eigen PARKEERPLAATS.

De woning is gelegen op de zevende verdieping van het uitstekend onderhouden appartementencomplex uit 1993 dat voorzien is van drie liften en een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein.

Bereikbaarheid
NS station Lelylaan met een snelle treinverbinding naar o.a. Schiphol en Amsterdam Sloterdijk ligt op 5 minuten loopafstand. Vanaf dat station kunt u ook met Tramlijnen 1, 2 en 17 richting Amsterdam Centraal station of met de metro naar o.a. Amsterdam Zuidas, Zuidoost en Sloterdijk. Schiphol is 24 uur per dag bereikbaar met trein en/of de bus. Binnen 8 minuten bent u op de luchthaven!

Op de fiets bent u binnen 1 tot 10 minuten bij het World Fashion Centre, de Sloterplas, het Hoofddorpplein, de Overtoom, het Rembrandpark of het Vondelpark. Tenslotte bent u met de auto binnen enkele minuten op de Ringweg A-10!

Indeling;

Gemeenschappelijke entree met lift en trappenhuis op de begane grond. Woningentree op de zevende verdieping, hal, toegang tot verschillende vertrekken. Ruime en lichte woonkamer. De halfopen keuken met eenvoudig keukenblok sluit aan op de woonkamer. Twee goede slaapkamers zijn vanuit de hal bereikbaar. Het is eenvoudig om van de eetkamer een derde slaapkamer te realiseren. Vanuit de woon- en slaapkamer heeft u een heerlijk uitzicht over het Wilhelminapark. Badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet.

Een praktische berging is gelegen in de onderbouw van het complex.

Bijzonderheden
- Eenvoudig een derde slaapkamer te creŽren;
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de canon is afgekocht tot 16-12-2050;
- Winkels en supermarkten op loopafstand;
- Berging gelegen in de onderbouw;
- Servicekosten bedragen Ä 124,03 voor de woning en Ä 19,71 voor de parkeerplaats.
- Actieve en professionele VvE beheerder;
- Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariŽle kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1993
Woonoppervlakte:
85 m²
Inhoud:
262 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Aanvaarding:
direct

Adres

Straat: Gerrit Mannourystraat 94

Postcode: 1062LC

Plaats: Amsterdam

Kaart Gerrit Mannourystraat 94 Amsterdam

naar Gerrit Mannourystraat 94 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand