Gerrit Mannourystraat 21 AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk licht en royaal 4-kamerappartement van ca. 107 m2 met een lift, parkeerplaats en externe berging. De woning is heerlijk licht door de vele ramen en kijkt aan de achterzijde vrij uit over een park waardoor u veel privacy heeft. Het appartement is gelegen op de vijfde etage van een uitstekend onderhouden appartementencomplex (1993) dat voorzien is van drie liften.

Omgeving:
De Gerrit Mannourystraat ligt op steenworp afstand van het Hoofddorpplein, net over de ring aan de rand van opkomende stadsdeel Nieuw-West. Een ruim opgezette wijk met vele voorzieningen in de omgeving zoals scholen, winkels op het Sier- en Hoofddorpplein en trendy horecazaken zoals Drovers dog, Corner Bakery en Bar Restaurant LELY. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in het Vondelpark, de Overtoom, of Amsterdam Zuid. Ook het openbaar vervoer is gunstig, met NS station Lelylaan op loopafstand vanwaar u snel op Schiphol of Sloterdijk bent. Ook liggen er diverse tram-, metro- en bushaltes nabij, die u naar het Centraal Station of de Zuidas brengen. Tenslotte bent u met de auto binnen enkele minuten op de Ringweg A-10!

INDELING
Via de nette gemeenschappelijke entree bereikt u via de lift of het trappenhuis de woning op de vijfde verdieping.
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht over groen. Vanuit o.a. de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden.
De dichte keuken met eenvoudig keukenblok ligt aan de voorzijde. Er is voldoende ruimte voor een eettafel. De drie royale slaapkamers zijn vanuit de hal bereikbaar. Badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Wasruimte met wasmachine aansluiting.
Tot slot is er nog een separate berging in de onderbouw van het complex.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 106,8 m2 exclusief de berging van 3,8 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 16-12-2050.
- Winkels en supermarkten op loopafstand.
- Berging en parkeerplaats gelegen in de onderbouw.
- Servicekosten bedragen € 160 voor de woning, berging en parkeerplaats.
- Actieve en professionele VvE beheerder.
- Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet-bewoners clausule van toepassing;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 439.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1993
Woonoppervlakte:
107 m²
Inhoud:
324 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Aanvaarding:
direct

Adres

Straat: Gerrit Mannourystraat 21

Postcode: 1062LA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Gerrit Mannourystraat 21 AMSTERDAM

naar Gerrit Mannourystraat 21 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand