Gerard Doustraat 72III AMSTERDAM

Omschrijving

Fijne bovenwoning gelegen op de derde verdieping van circa 50m2, gelegen op eigen grond, volledig voorzien van dubbel glas en een heerlijk lichte woonkamer van maar liefst 11.5 meter lang. De ligging is ook uitstekend te noemen midden in hartje Pijp; op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark, de noord-zuidlijn halte en meer dan voldoende (horeca) voorzieningen om de hoek gelegen.

Indeling: Gezamenlijk trappenhuis met entree van de woning op de derde verdieping. Doorzon woonkamer van maar liefst 11.5 meter lang. Momenteel is de achterzijde van de woonkamer in gebruik als tweede slaapkamer. Op eenvoudige wijze is hier een volwaardige 2e slaapkamer te realiseren en blijft de woonkamer groot genoeg. Aan de voorzijde van de woning een (slaap) kamer/werkkamer. Aan de achterzijde is de dichte keuken gelegen voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, cv-ketel (Intergas 2009) en de wasmachine-aansluiting. Tevens is vanuit de keuken de badkamer toegankelijk voorzien van toilet en douche. De gehele woning is voorzien van dubbel glas, een fraaie eiken houten parketvloer en strak gestuukte wanden + plafonds.

Omgeving: Een typisch, karakteristiek Amsterdams pand uit 1883 van drie ramen breed gelegen tussen het Sarphatipark en de Ruysdaelkade.
Op loopafstand bevinden zich vele winkels aan de Ferdinand Bolstraat, de Ceintuurbaan en uiteraard de welbekende Albert Cuypmarkt.
Voor sport en ontspanning kunt u genieten van het fraaie Sarphatipark of gebruik maken van de vele sportfaciliteiten, restaurants en bars in de omgeving. Het Museumdistrict is op wandelafstand en met de fiets bent u in nog geen 5 minuten in de historische grachtengordel!
Er zijn uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (NZ-lijn, tram en bus). Het Centraal Station, station Amstel en station Amsterdam Zuid zijn goed bereikbaar. De halte van de Noord-Zuid metro lijn is op loopafstand. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10.
Kinderopvang, vele scholen voor basis- en voortgezet en medische voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand.

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Perfecte ligging in hartje Pijp;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 48,2 m2;
- Actieve en gezonde VVE bestaande uit 4 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 50,-. Het beheer wordt door de bewoners zelf gedaan;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1883
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
150 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Gerard Doustraat 72III

Postcode: 1072VV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Gerard Doustraat 72III AMSTERDAM

naar Gerard Doustraat 72III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand