Genhoes 8 Amsterdam

Omschrijving

Genhoes 8 is een schitterende vrijstaande villa van circa 450m² met een binnenzwembad, bioscoop, fitnessruimte en een parkeerlift, gelegen op een riant perceel van liefst 492m² aan het water. De villa is momenteel in aanbouw en wordt straks gekenmerkt door een hoogwaardig afwerkingsniveau, een ongekende luxe en een ongeëvenaard wooncomfort. De villa telt drie niveaus en is het resultaat van een prachtig ontwerp, met riante open ruimtes, hoge plafonds, veel licht en schitterend maatwerk. Deze imposante woning bestaat uit heerlijke verblijfsruimtes, waaronder meerdere lounge ruimtes, een woonkeuken, vijf slaapkamers, vijf badkamers, gasten/au-pair kamer inclusief eigen badkamer, bioscoop, gym, werkkamer en een compleet aangelegde tuin met meerdere terrassen op het zuiden.

Met het ontwerpen van de villa is een uitstekende balans gevonden tussen privacy, omgeving en lichtinval. De voorgevel biedt voornamelijk privacy en de verdiepingshoge ramen in de achtergevel laat binnen en buiten onopvallend in elkaar overgaan. Voor de afwerking van de villa is gekozen voor natuurlijke tinten en materialen, die warmte en rust uitstralen.

Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met duurzaamheid en milieu. Er is veel aandacht besteed aan energiereductie, door onder andere de toepassing van zonnepanelen en een warmtepompsysteem.
In en rond de woning wordt een beveiligingsinstallatie toegepast, gebaseerd op camera’s en bewegingsdetectie. Gebruikscomfort wordt geboden door de toepassing van een uitgebreid domotica systeem bedienbaar vanaf IPad en IPhone.

Genhoes ligt in een rustige woonwijk aan het ecolint Amsterdamse Bos – Amstelpark in de directe omgeving van het Amsterdamse Bos, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, Het Gelderlandplein, World Trade Center Amsterdam, De Zuidas, basis- en middelbare scholen, Internationale School, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen het Amstelpark, De Amstel en openbaar vervoer.

Specificaties:
-Geprognotiseerde oplevering Q2 2021;
-De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd vóór januari 2020;
-Vloerverwarming en vloerkoeling cf. zoneregeling;
-Aircosysteem;
-Gebalanceerd ventilatiesysteem;
-Ongeveer 37 zonnepanelen;
-Infinity indoor pool inclusief jet stream en rollerdeck;
-Triple glas;
-Parkeren kan met meerdere auto’s in de inpandige garage en op eigen terrein.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij u uitgebreid zullen informeren over alle details van deze bijzondere in aanbouw zijnde villa. Ook luisteren wij graag naar uw persoonlijke wensen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door de verkopende makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. en Eefje Voogd Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 3.600.000 k.k.

Soort object:
Vrijstaande villa met garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
450 m²
Perceeloppervlakte:
492 m²
Inhoud:
1.500 m³
Totaal aantal kamers:
10
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
op eigen terrein
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Genhoes 8

Postcode: 1082BC

Plaats: Amsterdam

Kaart Genhoes 8 Amsterdam

naar Genhoes 8 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand