Geldersekade 19C AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW! Qua locatie kunt u het niet beter treffen: Een licht 3 kamer appartement op een schitterende locatie, gelegen in hartje centrum van Amsterdam met vrij uitzicht op het water! De woning is ca. 78 m2, gelegen op eigen grond, heeft hoge plafonds (van ruim 3 meter hoog!) en beschikt over een zeer riante master bedroom.

INDELING
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de woning op de tweede verdieping. Bij binnenkomst valt meteen de authentieke raampartij aan de voorzijde op waardoor de woonkamer bijzonder licht en ruim aanvoelt. Deze ramen worden geflankeerd door op maat gemaakte shutters die het moderne gevoel accentueren. Gecombineerd met het monumentale pand zorgt dit voor een mooie mix van klassiek en modern, wat typerend is voor het gehele appartement. De ramen kunnen volledig open waardoor u hier heerlijk kunt zitten met bijvoorbeeld een kop koffie en kunt genieten van het uitzicht op de gracht, de St. Nicolaaskerk en de Schreierstoren. Naast de woonkamer treft u de open keuken. Deze heeft een schuin modern design en is voorzien van alle benodigde apparatuur.

In het midden van de woning bereikt u via de centrale gang de strak vormgegeven badkamer. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele wastafel. Het aparte toilet is in dezelfde stijl uitgevoerd als de badkamer en voorzien van een fonteintje. Tevens is er een kast waarin u de wasmachine aansluiting en CV ketel treft.

Via dezelfde gang bereikt u ook de 2 rustige slaapkamers aan de achterzijde. De grootste slaapkamer is door de hoekligging en dubbele raampartijen zeer licht. Over de gehele lengte is er een op maat gemaakte kledingkast, waardoor er aan bergruimte geen gebrek is. De tweede slaapkamer is van wat bescheidener formaat en daardoor ook zeer geschikt als kantoor aan huis of logeerkamer.

Door de gehele woning ligt een kwalitatieve laminaat vloer. Vanuit het trappenhuis op de tweede verdieping is ook de meterkast te bereiken, welke afgesloten kan worden en hierdoor tevens dient als extra bergruimte.

BIJZONDERHEDEN
-Eigen grond;
-Hoge plafonds van ruim 3 meter hoog;
-Zeer riante master bedroom;
-Waanzinnig uitzicht op het water;
-Goed functionerende VvE;
-Oplevering vanaf 1 augustus 2021 mogelijk.

VERVOER
Het appartement is zeer gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoermogelijkheden: ca. 5 minuten lopen naar het Centraal Station voor de trein, bus en pont naar Noord. En ook ca. 5 minuten lopen naar de metrohalte Nieuwmarkt. Er is parkeergelegenheid in de straat d.m.v. vergunning en de ringweg A-10 is met 15 minuten te bereiken.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
78 m²
Inhoud:
295 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Geldersekade 19C

Postcode: 1011EJ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Geldersekade 19C AMSTERDAM

naar Geldersekade 19C AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand