Frieslandstraat 61 AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW! Licht en strak appartement, met een moderne badkamer en keuken en een ruim balkon op het zuiden uitkijkend op het water. Het appartement is ruim opgezet en is voorzien van 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3). Het appartement beschikt over een riante privé berging op de begane grond en maakt deel uit van een goed onderhouden complex. Gelegen op een centrale locatie in Buitenveldert, Amsterdam zuid, nabij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, Zuidas, en station Zuid.


OMGEVING
Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een rustige locatie in Buitenveldert, Amsterdam Zuid, met op loopafstand winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Centrale locatie in Buitenveldert nabij Station Zuid en Zuidas. En veel groen in de omgeving zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. Een parkeervergunning is direct beschikbaar.


INDELING
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de woning op de tweede verdieping. De moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geeft toegang tot een van de balkons. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, oven, Quooker en koelkast. Tevens is de keuken afgewerkt met witte fronten en een grijs blad. Rechts van de keuken bevinden zich de twee ruime slaapkamers. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. De badkamer en het aparte toilet zijn recent gerenoveerd en afgewerkt met strakke witte tegels op de wand en grijze tegels op de vloer. De badkamer is voorzien van een inloop (regen)douche, wastafel en mechanische ventilatie. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet, heeft een apart eetgedeelte, en is ontzettend licht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is toegang tot het tweede balkon welke op het zuiden is gelegen met vrij uitzicht over het water.

Op de begane grond is een ruime externe berging.

BIJZONDERHEDEN
- English text on our own website or on English funda page.
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 15-09-2037, de aanvraag eeuwigdurende erfpacht met gunstige voorwaarden is gedaan in 2019. Voor ca. €8100,- kan koper de erfpacht eeuwigdurend afkopen;
- Externe berging op de begane grond;
- Actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 244,-, het voorschot op de stookkosten bedraagt € 55,- per maand;
- Nen-2580 meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1964
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
231 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Frieslandstraat 61

Postcode: 1082TL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Frieslandstraat 61 AMSTERDAM

naar Frieslandstraat 61 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand