Frieslandstraat 35 AMSTERDAM

Omschrijving

Licht en uitstekend onderhouden appartement van 72m2, met twee slaapkamers, twee balkons waarvan n op het zuiden gelegen en vrij uitzicht over het water. Daarnaast nog een berging op de begane grond. Gelegen op een centrale locatie in Buitenveldert, op loopafstand van het luxe winkelcentrum Groot Gelderlandplein, Zuidas, en station Zuid/WTC.

INDELING
Middels de gemeenschappelijk entree van de woning op de eerste verdieping. Hal met ruime inbouwkast. De moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geeft toegang tot een van de balkons. De keuken is voorzien van een 6 pits gasfornuis, oven, vaatwasser, vriezer en koelkast. Doorloop naar de woonkamer aan de achterzijde. Door de grote raampartijen is dit een heerlijk lichte ruimte. De eerste slaapkamer (4.43x2.74) is aan de voorzijde gelegen, de tweede slaapkamer (4.00x2.74) is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. Het balkon is op het zuiden gelegen met vrij uitzicht over het water en is door de open ligging een fijne plek om van de zon te genieten. De badkamer is tussen de twee slaapkamers in gelegen, bereikbaar vanuit de hal. De badkamer beschikt over een wastafel, douchecabine en de wasmachine aansluiting. Separaat toilet bereikbaar vanuit de hal. Op de begane grond is een riante (fietsen) berging (2.45x2.56) aanwezig.

OMGEVING
Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een rustige locatie met op loopafstand het winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Centrale locatie in Buitenveldert nabij Station Zuid/WTC, Station Rai en de Zuidas. En veel groen in de omgeving zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. Een parkeervergunning is direct beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN
- English text on our own website or on English funda page.
- Erfpachtcanon bedraagt 135,42 per jaar en het tijdvak loopt t/m 15-09-2037, de aanvraag voor afkopen huidige erfpacht en verlengde (tijdelijke) canon met gunstige voorwaarden is gedaan in 2019.Voorstel wordt aan koper voorgelegd, maar aanvraag kan nog gewijzigd worden, bijvoorbeeld naar afkopen eeuwige erfpacht.
- Externe berging op de begane grond;
- Actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen 244,-, het voorschot op de stookkosten bedraagt 55,- per maand;
- Nen-2580 meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 389.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1964
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
233 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Frieslandstraat 35

Postcode: 1082TK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Frieslandstraat 35 AMSTERDAM

naar Frieslandstraat 35 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand