Frederik Hendrikstraat 65I AMSTERDAM

Omschrijving

Sfeervol en perfect ingedeeld appartement van 43 m2 met een ruime slaapkamer en ruim en zonnig balkon op het Oosten. De woning heeft overal een charmante massief houten vloer en wordt gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.

Het appartement ligt uitermate gunstig; op steenworp afstand van de Jordaan en het Hugo de Grootplein. Hier vind u tal van prettige winkels en leuke horecazaken. Een hapje eten bij Razmataz, een pizza bij Yam Yam of toch het terras op bij Morgan en Mees? Ook fietst u in een paar minuten naar de Westerstraat, Bilderdijkstraat en de Foodhallen. Ook sportliefhebbers zitten hier goed: in de buurt zitten vindt u meerdere sportscholen, het Marnixbad, Vondelpark en Westerpark.

De ligging ten opzichte van het Centrum, Schiphol en Sloterdijk is heel gunstig en er stoppen diverse trams en bussen vlakbij. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A10 als A4 zijn snel bereikbaar. Kortom, hier woont u ruim en zeer comfortabel met alles letterlijk binnen handbereik!

INDELING
Entree, hal met toegang tot de woonkamer met open keuken in de uitbouw. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, oven en gaskookplaat. Vanuit de woonkamer is er via openslaande deuren toegang tot het ruime balkon met ochtendzon. Vanuit de hal is de nette badkamer bereikbaar met douche, wastafel en toilet. De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Door het gehele appartement ligt een prachtige houten vloer.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs appartement € 1350,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen.
- De woning is gestoffeerd en gemeubileerd.
- Huurperiode minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden.
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.350 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1896
Woonoppervlakte:
43 m²
Inhoud:
133 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Frederik Hendrikstraat 65I

Postcode: 1052HL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Frederik Hendrikstraat 65I AMSTERDAM

naar Frederik Hendrikstraat 65I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand