Ennemaborg 69 AMSTERDAM

Omschrijving

DEZE WONING VAN DE KEY MAG JE NIET MISSEN!

In een rustige woonwijk aan een autoluwe straat gelegen 4-kamerwoning met balkon (Oosten) op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in Buitenveldert nabij de VU, station Zuid, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, sportverenigingen, openbaar vervoer (via sneltram met 15 minuten op het centraal station) en uitvalswegen.

Het complex ligt aan de achterzijde aan een klein plantsoen en heeft een afzonderlijke bijbehorende berging. Er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten voor de deur.

Ennemaborg is perfect gelegen, u kunt voor alle boodschappen op 5 minuten lopen terecht bij winkelcentrum Groot Gelderlandplein en voor een heerlijke wandeling loopt u zo naar het Amstelpark of fietst u naar het Amsterdamse Bos. Kortom een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid (A10, A2 en Schiphol) zeer belangrijk vinden.

Indeling:
Entree, hal, separate toiletruimte, woonkamer en suite met t.t. het balkon, aparte keuken (keuken dient door koper te worden geplaatst), kast op het balkon met C.V., 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, afzonderlijke bijbehorende (fietsen)berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte circa 71m˛
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 mei 2053
- Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper;
- De servicekosten bedragen € 114,68 per maand;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg;
- Oplevering 2021

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Makelaar

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1960
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
230 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Ennemaborg 69

Postcode: 1082SM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Ennemaborg 69 AMSTERDAM

naar Ennemaborg 69 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand