*** Eilands’ Eigen Amstelveen – Start verkoop woensdag 28 september 2022 van 17u tot – 19:30u – Welkom op de bouwlocatie aan de J.C. van Hattumweg te Amstelveen ***

Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hoge energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaars te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands’ Eigen Amstelveen.

Eilands’ Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

In Eilands’ Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands’ Eigen wordt een fraaie mix van eengezinswoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande villa’s met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

Afwisselende en rijk gedetailleerde villa’s maken van Villa 225 een heerlijk huis met veel privacy. Aan alle zijden van de woning heb je zicht op en toegang tot de tuin. In alle seizoenen kun je volop van het buiten leven genieten. Op de eerste verdieping heeft de villa vier slaapkamers, met daarnaast een badkamer met ligbad en inloopdouche en een separaat toilet. Op de zolderverdieping bevindt zich een vrij in te delen ruimte van ca. 40m2. Hier creëer je met gemak één of twee extra slaapkamers, een hobbyruimte of kantoor. Heb je behoefte aan meer ruimte op de begane grond? Kies dan voor een uitbouw van de woning met 2.4 meter. Dat maakt de leefverdieping extra groot. Ook heeft de villa een grote aangebouwde berging, welke de perfecte plek is voor alle fietsen en gereedschap. Een aantal villa’s hebben een compleet losse stenen berging in de tuin. Op het grote eigen terrein is ook genoeg plaats voor het parkeren van twee auto’s.

De kenmerken van Villa 225:
– Afwisselende en rijk gedetailleerde villa’s van ca. 225 m² woonoppervlakte.
– Kaveloppervlaktes vanaf ruim 430 m² tot wel 660 m²!
– Zeer grote woonkamer en royale leefkeuken.
– Vier slaapkamers, ruime badkamer met ligbad en separaat tweede toilet op de 1e verdieping.
– Hoofdslaapkamer met inloopkast.
– Vrij indeelbare zolder en technische ruimte.
– Vloerverwarming en -koeling op elke verdieping.
– 2 opstelplaatsen voor auto’s op eigen terrein.
– Inclusief een aangebouwde berging.
– Achtertuin georiënteerd op het zuiden.
– Brede voor-, zij- en achtertuinen.
– Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.
– Inclusief sanitair en tegelwerk.
– Veel uitbreidingsopties mogelijk.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Read more
Highlights

J.C. van Hattumweg ong

Wijk: Westwijk Zuid Postal Code: 1187 ZN Location: Amstelveen Price: € 1.750.000 k.k. Status: Beschikbaar
Living space: 224 m2 Rooms: 6
Broker Ramon Mossel
Call or email for an
appointment

020-3052662

Address

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Find your new home

Request viewing

Heb je interesse in J.C. van Hattumweg ong – Amstelveen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.