Eerste Jan van der Heijdenstraat 38H AMSTERDAM

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit sfeervolle 2 kamer-appartement van ruim 71 m2 aanbieden. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een EIGEN opgang en is gelegen op EIGEN grond.

Indeling:
Entree via de hal, ruime gang, trapkast, deur naar royale slaapkamer gelegen aan de voorzijde. In deze ruime slaapkamer is het originele plafond behouden, tevens zijn er twee inbouwkasten. De badkamer is vanuit de gang te bereiken en heeft een ruime douche en een zwevend toilet. In de badkamer is ook de aansluiting voor de was-drogercombinatie.

De woonkamer met originele schouw heeft toegang tot de half - open keuken welke aan de achterzijde van de woning gelegen is. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het heerlijke zonnige balkon op het Zuiden te bereiken.

In de gehele woning ligt een Siberisch Lariks houten vloer.

Omgeving & bereikbaarheid
Het appartement ligt in een geliefd stukje van De Pijp. Hier woont u rustig en toch met de dynamiek van de stad binnen handbereik, met de Noord-Zuid metrolijn om de hoek. Op een van de vele terrassen op het Marie Heinekenplein kunt u genieten van een drankje of hapje, of op loopafstand bij bijvoorbeeld Caron, Maris Piper, Oeuf en de Avocado Show. Ook fietst u in een paar minuten naar de binnenstad. Met de de hippe winkeltjes in de buurt, de Ferdinand Bolstraat om de hoek en de Albert Cuypmarkt op loopafstand, heeft u alles voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Ook logistiek gezien ligt de woning gunstig. Er liggen diverse trams, bussen en de Noord-Zuidlijn metro op loopafstand. Met de auto zijn zowel de A10 als A2 snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- De woning is op eigen grond gelegen;
- Woonoppervlakte is 71,3 (NEN 2580 norm);
- Mogelijkheid om een 2e slaapkamer te creëren;
- De VVE bestaat uit 6 leden. De servicekosten zijn Euro 45,-- per maand;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas;
- In de gehele woning ligt een Siberisch Lariks houten vloer;
- Balkon gelegen op het Zuiden;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1896
Woonoppervlakte:
71 m²
Inhoud:
260 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Eerste Jan van der Heijdenstraat 38H

Postcode: 1072TV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Eerste Jan van der Heijdenstraat 38H AMSTERDAM

naar Eerste Jan van der Heijdenstraat 38H AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand