Eerste Atjehstraat 174B AMSTERDAM, Indische buurt

Omschrijving

Eerste Atjehstraat 174-B is een heerlijk licht drie kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een uitstekend onderhouden pand in het hart van de sfeervolle Indische buurt. De woning is onlangs compleet gerenoveerd en onder andere voorzien van een nieuwe vloer, keuken, sanitaire voorzieningen, gestukadoorde wanden en plafonds en dubbel glas. De Indische buurt heeft de laatste jaren een prachtige metamorfose ondergaan, waarbij het behoud van de klassieke stedenbouwkundige stijl en sferen voorop stond. De buurt kenmerkt zich door een levendige omgeving met een grote diversiteit aan winkeltjes, horeca en vele culturele en sociale voorzieningen. Het Science Park, Flevo Park, Dappermarkt en openbaar vervoer richting kantorenlocaties, Schiphol en het centrum zijn op korte afstand van deze bijzonder aantrekkelijke woning.

Bijzonderheden:
-Per direct beschikbaar;
-Huurperiode minimaal 12 maanden;
-Huurprijs Euro 1.525,00 per maand exclusief voorschot servicekosten, gas, water, elektra en internet;
-Voorschotbijdrage servicekosten Euro 20,00 per maand;
-Deze woning wordt aangeboden door een MVA gecertificeerd makelaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.525 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1925
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
220 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 20 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Eerste Atjehstraat 174B

Postcode: 1094KX

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Eerste Atjehstraat 174B AMSTERDAM, Indische buurt

naar Eerste Atjehstraat 174B AMSTERDAM, Indische buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand