Eemsstraat 76II+III AMSTERDAM

Omschrijving

Dubbel bovenhuis van 100m2 met mogelijkheid tot aanleggen van dakterras(sen) én uitbouwmogelijkheden! De VVE heeft reeds toestemming gegeven voor het aanleggen van een dakterras, uitbouw op de 3e verdieping én om de bestemming van de bergingen om te zetten naar wonen. De splitsingsakte wordt momenteel gewijzigd en het is aan u wat u wilt creëren. Zelfs splitsen tot twee woningen behoort tot de opties. Daarnaast is de erfpacht afgekocht tot en met 2059 en heeft u uitzicht op het Martin Luther Kingpark!

Indeling: Entree op de 2e verdieping; ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime en lichte doorzon woonkamer. Bergkast waar tevens de cv-ketel (Intergas 2016) is gesitueerd. Door de drie grote ramen en het uitzicht op het Martin Luther is dit een heerlijke ruimte om te verblijven. De dichte keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 4-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. De fraaie en sfeervolle badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer heeft men toegang tot het balkon aan de achterzijde. Het balkon is gelegen op het Westen. De ideale ligging om 's middags en 's avonds van de zon te genieten. Vanuit de woonkamer een trap naar de derde verdieping. Ruime slaapkamer met een fraaie inloopkast.

3e verdieping: Op de overloop zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger gesitueerd. Vanaf de overloop toegang tot een plat dak waar u een dakterras of een uitbouw kunt plaatsen. Dit is reeds goedgekeurd door de VVE. Twee ruime kamers/bergingen aanwezig (casco staat). De splitsingsakte wordt momenteel gewijzigd zodat de 2e en 3e verdieping volledig bestemming wonen worden.

De woning is perfect gelegen in een gezellige en rustige straat in de populaire Rivierenbuurt nabij het Martin Luther Kingpark, de Amstel en de Rijnstraat. In de Rijnstraat vindt u een groot en gevarieerd winkelaanbod. Op fietsafstand ligt de Pijp met onder andere de gezellige Albert Cuyp markt, Van Woustraat en Ceintuurbaan. Maar ook de Maasstraat ligt op slechts enkele minuten fietsen. Door de goede verbindingen bent u binnen enkele minuten op de A1, A2 of A10. Het Amstelstation bevindt zich op loopafstand en Station RAI ligt op 5 minuten fietsen. Er is nagenoeg altijd parkeergelegenheid direct voor de deur hetgeen voor Amsterdam uitzonderlijk is.

Overige bijzonderheden: - Splitsingsakte wordt momenteel gewijzigd. – Alternatieve plattegrond geeft slechts één van de vele opties. De twee bergingen (wordt omgezet naar bestemming wonen) zijn thans in casco staat. Twee artist impressies toegevoegd ter inspiratie - Actieve en financieel gezonde VVE Eemsstraat 76 welke door Velzel VVE diensten wordt beheerd - Servicekosten bedragen EUR 161,46 per maand (stukken zijn op aanvraag ter inzage); - Volledig voorzien van dubbel glas; - Erfpacht is afgekocht tot en met 15-01-2059, dus geen jaarlijkse erfpachtbetalingen tot die tijd. – Nen 2580 meetrapport aanwezig; - Alternatieve plattegrond en de toestemming van de VVE inzake de mogelijkheden is ter inspiratie, koper dient zelf de benodigde omgevingsvergunning(en) aan te vragen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
100 m²
Inhoud:
260 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Eemsstraat 76II+III

Postcode: 1079TL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Eemsstraat 76II+III AMSTERDAM

naar Eemsstraat 76II+III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand