Dintelstraat 42I AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtige, lichte woning van circa 67 m˛ gelegen op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en balkon in de gezellige Rivierenbuurt om de hoek van de Maasstraat en de Scheldestraat!!

De woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek jaren '30 appartementencomplex - in de kenmerkende Amsterdamse Schoolstijl - in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

OMGEVING
De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is gelegen tussen de Maasstraat en de Scheldestraat. Hier vindt u tal van prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Op loopafstand bevinden zich het Beatrixpark en Amstelpark, die met het vele aanwezige groen charme geven aan een hele leuke woonomgeving.
Openbaar vervoer in de vorm van bus en tram liggen om de hoek. Station RAI en metrostation Europaplein liggen op enkele minuten loopafstand. Op de fiets ben je binnen enkele minuten op de Zuid-as of in stadsdeel de Pijp. De bereikbaarheid met de auto is eveneens uitstekend. Via de uitvalswegen met aansluitingen zijn de ringweg A10 en snelweg A2 heel dichtbij.


INDELING
Middels een keurig trappenhuis bereikt men de entree op de eerste verdieping. De entreehal van de woning is centraal gelegen en geeft toegang tot bijna alle ruimtes in de woning. Van hieruit bereikt men ook de kamer en suite met aan de voorzijde de woonkamer die vrij uitzicht heeft. Door de ligging op het oosten en het ontbreken van een appartementencomplex aan de overkant van de straat kan men hier genieten van de ochtendzon. Aan de achterzijde van de kamer en suite is in 2020 de keuken geplaatst; er is nu sprake van een heerlijke woonkeuken, welke via de dubbele openslaande deuren toegang geeft tot het balkon. Het balkon is gelegen op het westen, hier heeft u de middag- en avondzon. De keuken is voorzien van een vaatwasser, wasmachine aansluiting, koelkast, vriezer, 4 pits gasfornuis en een oven.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich ook een slaapkamer die dankzij de twee grote ramen een prettige sfeer heeft. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de ander zijde van de woning met zicht op de groene binnentuin van het bouwblok. Vanuit de hoofdslaapkamer is ook het balkon bereikbaar.
Vanuit de hal is de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een douche, wastafel, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Tot slot beschikt de woning over een separaat toilet. Door de gehele woning ligt een prachtige eikenhouten vloer.

BIJZONDERHEDEN
-3 slaapkamers;
-Hoge plafonds;
-Vrij uitzicht;
-CV Ketel (Intergas) uit 2020;
-Balkon op westen;
-Er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd wordt door een externe beheerder VVE NL;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is euro 106,- per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 28-02-2053;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1929
Woonoppervlakte:
67 m²
Inhoud:
224 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Dintelstraat 42I

Postcode: 1078VV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Dintelstraat 42I AMSTERDAM

naar Dintelstraat 42I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand