Dintelstraat 106I AMSTERDAM

Omschrijving

WEGENS ENORME BELANGSTELLING KUNNEN ER HELAAS GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER WORDEN INGEPLAND.
ALS JE ONS EEN EMAIL STUURT, ZULLEN WIJ JE OP DE RESERVELIJST PLAATSEN.
DUE TO ENOUGH INTEREST, UNFORTUNATELY, NO MORE VISITING AGREEMENTS CAN BE PLANNED.
IF YOU SEND US AN EMAIL WE WILL PUT YOU ON THE RESERVE LIST.

Een woning van circa 72 m˛ gelegen op de eerste verdieping met balkon in de gezellige Rivierenbuurt om de hoek van de Maasstraat en de Scheldestraat!!

Deze woning beschikt over een woonkamer met zijkamer aan de straatzijde en een woonkeuken. De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon.

De woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

Het pand is in 2013 gesplitst in appartementsrechten en er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd wordt door een externe beheerder VVE beheer Amsterdam.

De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063.

De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Maasstraat en de Scheldestraat. Hier vindt u tal van prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.
Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Entree, ruime hal, gang, woonkamer met zijkamer aan de voorzijde gelegen, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet. Aan de achterzijde is de keuken (eenvoudig keukenblok) en zijn de 2 slaapkamers gesitueerd.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 103,- per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-Overal dubbel glas;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan spoedig.

De Key. Goed wonen sinds 1868.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
229 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Dintelstraat 106I

Postcode: 1078VZ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Dintelstraat 106I AMSTERDAM

naar Dintelstraat 106I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand