Deurloostraat 35hs AMSTERDAM

Omschrijving

Een woning van circa 83 m˛ gelegen op de begane grond met 2 slaapkamers en een tuin gelegen op het zuiden in de gezellige Rivierenbuurt om de hoek van de Maasstraat en de Scheldestraat!!
Het pand is in 2013 gesplitst in appartementsrechten en er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd wordt door een externe beheerder VVE beheer Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 januari 2063.

OMGEVING
De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Maasstraat en de Scheldestraat. Hier vindt u tal van prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.
Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

INDELING
Middels een eigen voordeur vanaf de straat, entree naar de woning. Tochtportaal, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de rechter en tevens voorzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche. wastafel, wasmachine aansluiting en radiator. Hal, trapkast, los toilet met fonteintje en twee slaapkamers aan de achterzijde. Vanuit de slaapkamers middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De tuin is gelegen op het zuiden. Via de grootste slaapkamer is er ook toegang tot de badkamer. De dichte keuken is te bereiken vanuit de hal. Het betreft een basis keukenblok. In de keuken is de CV ketel gesitueerd.


BIJZONDERHEDEN
-Complex is gesplitst in 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is EUR 141,- per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 januari 2063;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering in 2021.

De Key. Goed wonen sinds 1868.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1929
Woonoppervlakte:
83 m²
Inhoud:
313 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Deurloostraat 35hs

Postcode: 1078HS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Deurloostraat 35hs AMSTERDAM

naar Deurloostraat 35hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand