Deurloostraat 26IV+V AMSTERDAM

Omschrijving

Turn key gerenoveerd, dubbele bovenwoning van ca. 102 m˛ met dakterras. Deze luxe afgewerkte dubbele bovenwoning is gelegen op de vierde en vijfde verdieping om de hoek bij de Maasstraat en Scheldestraat. Dit onderdeel maakt deel uit van een renovatieproject welke uitgevoerd is op zeer hoog niveau met kwalitatief hoogwaardige materialen. U hoeft daadwerkelijk niks meer te doen behalve verhuizen! Kortom: een must see als u op zoek bent naar een geheel gerenoveerde woning op een toplocatie met een goed balkon en een zonovergoten dakterras!

Omgeving:
De woning is gelegen om de hoek van de Maasstraat, Scheldestraat en de Pijp waar zich diverse leuke restaurants, koffietentjes, kledingwinkels etc. bevinden. Zaterdagmorgens wandel je naar de Albert Cuypmarkt, ga je hardlopen in het Amstelpark of Vondelpark of shoppen in het Centrum. De stad ligt letterlijk aan je voeten in deze superleuke, recent gerenoveerde, appartementen. De tram, ringweg A10 (S109/S110) en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en bieden u een uitweg in alle windrichtingen. Ook is de Noord-Zuid lijn op een steenworpafstand. Wanneer u op de fiets stapt, zit u binnen enkele minuten in De Pijp of de binnenstad met al haar horecagelegenheden, cultuur en andere gezelligheid!

Indeling:
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis is de voordeur van het appartement te bereiken. Met de trap kom je uit in de hal met toegang tot de woonkamer met nog te plaatsen woonkeuken en het losse toilet. Middels de woonkamer is er toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van de woning zijn de twee slaapkamers gelegen, beide van goed formaat. De badkamer is hoog afgewerkt en beschikt over een ligbad, douche, wastafel en vloerverwarming. Met de vaste trap is de 5e verdieping en tevens 3e slaapkamer te bereiken. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een groot en zonovergoten dakterras. Ook is er vanuit de slaapkamer toegang tot de 2e badkamer die is voorzien van een douche, toilet, wastafel en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 102m2;
- VVE Deurloostraat 26 wordt beheerd door Brysco VvE Beheer en bestaat uit 5 leden. De servicekosten bedragen € 121,39 per maand;
- Tijdens de renovatie in 2019 is het volledig aangepakt: volledige elektrische installatie, cv-installatie met HR combiketel, aan- en afvoeren van water, gas, UPC en KPN en de badkamer. Het dak is vernieuwd, nieuwe balkonhekken, gevels voor en achter grondig aangepakt etc.
- Voor dit appartement bedraagt de hoogte van de canon € 2.726,37 per jaar. Tijdvak: 01-06-2002 t/m 31-05-2052 met de erfpachtbepalingen van de gemeente Amsterdam d.d. 1994;
- Plaatsen keuken voor rekening koper;
- Projectnotaris, Seinstra Van Rooij Notarissen;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 799.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1928
Woonoppervlakte:
102 m²
Inhoud:
320 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Deurloostraat 26IV+V

Postcode: 1078JB

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Deurloostraat 26IV+V AMSTERDAM

naar Deurloostraat 26IV+V AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand