Deurloostraat 118 AMSTERDAM

Omschrijving

In het mooiste gedeelte van de Rivierenbuurt, op de grens van Oud-Zuid, mogen wij u deze heerlijke, lichte benedenwoning van ca. 120m2 aanbieden met een riante, zonnige tuin van circa 115m2. De woning is gelegen aan een rustige, groene straat, met een brede stoep met veel speelruimte voor kinderen. De woning is voorzien van maar liefst vier slaapkamers, een plafondhoogte van 3,30m en een eigen entree. De tuin is gelegen op het noorden en door de diepte van maar liefst 13 meter geniet u heerlijk van de zon!

Indeling:
Eigen entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer loopt van voor naar achter met openslaande deuren aan de achterzijde richting de tuin. Door de hoge plafonds (3,30m) en grote raampartijen is de woonkamer een fijne lichte ruimte. De open keuken is aan de achterzijde gelegen met een vaatwasser, koelkast, 6-pits gasfornuis, brede oven, afzuigkap en hoge kastruimtes. De riante tuin is ruim 13m diep en 9.30m breed, gelegen op het Noorden. Door de 13 meter diepe tuin kunt u de gehele zomer heerlijk van de zon genieten in de tuin.. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, biedt toegang tot de tuin en is voorzien van een inloopkast/berging (voorzien van Intergas cv-ketel uit 2014 ten behoeve van warm water). De tweede slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een inbouwkast. De derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is eveneens voorzien van een inbouwkast. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een entresol/hoogslapers. In de hal is de plafondhoogte eveneens uitstekend benut door veel kastruimte tot aan het plafond te creëren, zodat er ruim voldoende berging in de woning is. Separaat toilet met fonteintje. De moderne badkamer beschikt over een ligbad, ruime dubbele inloopdouche en een wastafel. De woning is voorzien van een fraaie eiken visgraat parket vloer en strak gestucte wanden + plafonds. Vanuit de hal is de trap naar het souterrain te bereiken. Wasruimte met een pantry voorzien van een wastafel en aansluitingen voor wasmachine- en droger. Toegang tot de vierde slaapkamer. Er is een raam/rooster aan de straatzijde (eventueel vergroot kan worden middels een koekoek), en extra daglicht komt de kamer in door een brede glazen plaat in het plafond richting de bovengelegen woonkamer. De plafondhoogte tussen de balken is 2.15m en onder de balken 1.98m.

Omgeving:
De woning is gelegen op de grens van Oud- Zuid en de Rivierenbuurt, op de hoek van de Beethovenstraat, Scheldestraat, Maasstraat en de Pijp. Er bevinden zich diverse leuke restaurants, koffietentjes en kledingwinkels op loopafstand. Zaterdagochtend wandel je naar de Albert Cuypmarkt, of ga je hardlopen in het Amstelpark of in het Beatrixpark, waar in de zomer ook een fantastisch kinderbadje is. Diverse basis- en middelbare scholen en sportclubs bevinden zich in de directe omgeving. De Noord-Zuidlijn, ringweg A10 (S109/S110) en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en bieden u een uitweg in alle windrichtingen. Station RAI en station Zuid/WTC liggen op steenworp afstand. Wanneer u op de fiets stapt, bent u binnen enkele minuten op de Zuidas, in De Pijp, Museumplein of de binnenstad met al haar horecagelegenheden, cultuur en andere gezelligheid!

Bijzonderheden:
-NEN 2580 meetrapport aanwezig;
-Oplevering in overleg;
-De woning is in 2014 volledig en hoogwaardig gerenoveerd, waarbij o.a. de gehele riolering, waterleidingen en alle elektra zijn vernieuwd. naar moderne maatstaven.
-Jaarlijkse erfpacht bedraagt € 1.321,87,- per jaar met een 5-jaarlijkse indexering tot en met 15 mei 2022, het huidige tijdvak loopt tot en met 15 mei 2052 . De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing. Er is in 2019 door de eigenaar onder de gunstige voorwaarden de overstap aangevraagd naar eeuwigdurende erfpacht;
-De woning is onderdeel van een professioneel beheerde VVE. Het beheer wordt door VVE NL gedaan en het betreft een actieve en financieel gezonde VVE. De servicekosten bedragen € 270,- per maand (inclusief stookkosten in verband met blokverwarming);
-De woning is niet uitgebouwd. Uitbouwen is eventueel mogelijk met inachtneming regelgeving Plan Zuid- beschermd stadsgezicht (max. 2,5 meter diep). Tevens is er toestemming van de VVE benodigd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 1.050.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1929
Woonoppervlakte:
120 m²
Inhoud:
451 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Deurloostraat 118

Postcode: 1078JK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Deurloostraat 118 AMSTERDAM

naar Deurloostraat 118 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand