Deurloostraat 113 AMSTERDAM

Omschrijving

In het mooiste gedeelte van de Rivierenbuurt, op de grens van Oud-Zuid, mogen wij u deze heerlijk, lichte benedenwoning van ca. 100m2 aanbieden met maar liefst drie ruime slaapkamers, een eigen entree en een stadstuin van ca. 10 m2 op het zuiden. Door de hoekligging, de hoge plafonds en vele raampartijen betreft het een mooi en licht appartement.

Indeling:
Eigen entree vanaf de straat. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is op de hoek gelegen met een open woonkeuken. De luxe keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis met brede oven, vaatwasser, afzuigkap en een fraai antracieten aanrechtblad. Door de hoekligging van de woonkamer, de vele raampartijen en de hoge plafonds is dit een hele fijne lichte ruimte. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen (3.14x2.89). De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen (5.81x2.23) met een inloopkast en openslaande deuren naar de tuin. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als werkkamer en aparte ruimte met een logeerbed. De derde slaapkamer (5.35x2.55) is aan de zijkant gelegen met een vaste inbouwkast. De moderne badkamer beschikt over een wc, inloopdouche, ligbad, wastafel(meubel), toilet en wasmachine-drogeraansluiting. Handige berging toegankelijk vanuit de hal. De stadstuin meet circa 10m2 in totaal en is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van een opbergkast waar de cv-ketel is gesitueerd (bouwjaar december 2019).
De wanden en plafonds zijn strak gestuukt en de woning is voorzien van een fraaie houten vloer.

Omgeving: De woning is gelegen op de grens van Oud- Zuid en de Rivierenbuurt, op de hoek van de Beethovenstraat, Scheldestraat, Maasstraat en de Pijp. Er bevinden zich diverse leuke restaurants, koffietentjes en kledingwinkels op loopafstand. Zaterdagochtend wandel je naar de Albert Cuypmarkt, of ga je hardlopen in het Amstelpark of in het Beatrixpark, waar in de zomer ook een fantastisch kinderbadje is. Diverse basis- en middelbare scholen en sportclubs bevinden zich in de directe omgeving. De Noord-Zuidlijn, ringweg A10 (S109/S110) en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en bieden u een uitweg in alle windrichtingen. Station RAI en station Zuid/WTC liggen op steenworp afstand. Wanneer u op de fiets stapt, bent u binnen enkele minuten op de Zuidas, in De Pijp, Museumplein of de binnenstad met al haar horecagelegenheden, cultuur en andere gezelligheid!

Bijzonderheden • Fantastische locatie in kindvriendelijke buurt! • Gebruiksoppervlakte van 97 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig) • Zonnige stadstuin op het zuiden • Plafondhoogte ca. 2,70 m • Actieve VvE, servicekosten: € 152- per maand • Erfpacht eeuwigdurend, onder gunstige voorwaarden vastgeklikt. • Jaarlijkse canon bedraagt € 1.270,68 en het huidige tijdvak loopt tot en met t/m 31 juli 2052. De eeuwigdurende erfpacht vanaf 31 juli 2052 is vastgesteld op € 1.794,51. • Oplevering: in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 775.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1929
Woonoppervlakte:
100 m²
Inhoud:
363 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Deurloostraat 113

Postcode: 1078HW

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Deurloostraat 113 AMSTERDAM

naar Deurloostraat 113 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand