Derde Oosterparkstraat 64H AMSTERDAM

Omschrijving

Stijlvol en comfortabel maisonnette van 107 m2 met 3 slaapkamers, balkon, privé parkeerplaats en berging in een modern complex met lift in de Oosterparkbuurt. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht. Deze woning heeft het allemaal.

Gelegen in stadsdeel Oost, in een buurt met veel groen, open ruimte, winkels en horeca.

De woning is licht en efficiënt ingedeeld, met twee etages van meer dan 5 x 10 meter. De woonkamer met open keuken is ruim 50 m2 met aansluitend het balkon aan de gemeenschappelijke binnentuin en de slaapverdieping met drie grote slaapkamers is ook ruim 50 m2.

De goede indeling, de ligging en de eeuwigdurend afgekochte erfpacht maken dit een bijzondere woning.

Algemeen
Op een fijne locatie aan de Derde Oosterparkstraat ligt dit bijzondere en praktische dubbellaags appartement van 107 m² met drie royale slaapkamers, een groot balkon en een eigen berging en parkeerplaats.

Deze aantrekkelijke maisonnette heeft alles. Een grote woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon op de 3e etage en op de 2e etage een ruime hal met meterkast, wasruimte, trapkast, toilet met fontein, badkamer en een drietal slaapkamers.

Om de hoek ligt het mooie Oosterpark, een heerlijke plek om te ontspannen midden in de stad. Op loopafstand vind je alle leuke plekken van Oost en iets verder gelegen De Pijp en het Centrum. Hotspots in de buurt zijn het Oosterpark, de Beukenweg, de Eerste Oosterparkstraat, de Linnaeusstraat, winkelcentrum Oostpoort en De Weesperzijde.

De woning is gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht door verkoper. Als nieuwe eigenaar heb je nooit meer een betalingsverplichting aan de Gemeente, dit geldt ook voor alle andere eigenaren in de toekomst.

Het comfort van nieuwbouw
Dit appartement is gelegen in een complex dat gebouwd is in 2014. Daarbij is het complex voorzien van solide (betonnen) muren en vloeren, wat zorgt voor goede warmte- en geluidsisolatie. Zorgeloos wonen dus.

Indeling
Algemene entree vanaf de straat of via de garage, lift naar 2e etage, voordeur van de woning, hal, garderobe, wasruimte, trapkast, cv kast, toilet met fontein, badkamer en drie grote slaapkamers.

De circa maten van de slaapkamers zijn als volgt:
- Slaapkamer 1: 3,02 x 4,18 m
- Slaapkamer 2: 3,02 x 3,31 m
- Slaapkamer 3: 2,06 x 3,01 m

Op de derde etage is de woonetage, dit is één grote etage van meer dan 5 x 10 m. Het licht komt van twee zijden binnen, naast de trap is een fijne bergruimte. De grote ramen laten veel licht binnen.

De open keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, waaronder een grote koelkast, afwasmachine, gas kookplaat, combi magnetron, oven en afzuigkap.

Het balkon is gelegen op het zuiden en biedt uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin van het complex.

De privé parkeerplaats en berging zijn gelegen in de onderbouw van het complex.

Bereikbaarheid
De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de stad heb je goede aansluiting met de A10 of A2. Tram-, bus-, en metrohaltes zijn op korte loopafstand, maar ook NS stations Muiderpoort en Amstel zijn op korte afstand.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 750.000,-- inclusief parkeerplaats;
- Maisonnette met drie slaapkamers, balkon, berging en parkeerplaats;
- Complex voorzien van lift;
- Woonoppervlakte 106,6 m² o.b.v. NEN 2580, exclusief balkon van 7,9 m2 en berging van 4,1 m2;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- Energielabel A;
- Het dak van het complex is in 2021 voorzien van zonnepanelen voor stroomopwekking voor de VvE;
- Nieuw gebouwd in 2014;
- Zonnig balkon op het zuiden;
- Intergas cv-combiketel, bouwjaar 2015 (onderhouden 2020);
- Privé parkeerplaats en berging in de onderbouw van het complex;
- De gemeentelijke erfpacht is eeuwigdurend afgekocht door verkoper;
- Servicekosten € 191,85 per maand voor woning en parkeerplaats;
- Professioneel beheerde, actieve VvE met MJOP en gezonde reserve;
- Oplevering in overleg.

Kortom: een heerlijk huis op een fijne plek. Kom langs voor een bezichtiging en overtuig jezelf. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2014
Woonoppervlakte:
107 m²
Inhoud:
338 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Derde Oosterparkstraat 64H

Postcode: 1091KA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Derde Oosterparkstraat 64H AMSTERDAM

naar Derde Oosterparkstraat 64H AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand