Derde Oosterparkstraat 2H+PP AMSTERDAM

Omschrijving

3-kamer woning van 83m2 gelegen op de vierde verdieping met een dakterras van maar liefst 43m2! De woning/het gebouw is in 2014 volledig vernieuwbouwd waarbij onder andere de fundering, de elektra, de plafonds en de kozijnen zijn vernieuwd. Daarnaast is de erfpacht eeuwigdurend afgekocht én is de vraagprijs inclusief een eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage. Wat wilt u nog meer?!

Indeling:
Entree middels lift of trap op de vierde verdieping. Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer/keuken. De hoekkeuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, combi oven-magnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer is in het midden van de woning gelegen en door te toegang naar het balkon en de vele ramen een fijne lichte ruimte. Tussenhal met toegang tot de overige vertrekken; separaat toilet met fonteintje, de moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel, toilet, douche, ligbad en handdoekradiator. Handige berging/wasruimte met onder andere de wasmachine-droger aansluiting, mechanische ventilatie en de cv-ketel (2014). De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en zijn respectievelijk 4.26x3.18 en 4.26x2.47. Vanaf het balkon is het dakterras te bereiken. Het dakterras is een fantastische plek om in alle rust en privacy van de zon te genieten. Door de maatvoering (12.47x3.45) zijn er voldoende mogelijkheden voor een eettafel, loungebanken en uiteraard de barbecue. De woning is keurig afgewerkt en uitstekend onderhouden met o.a. strak gestuukte wanden+plafonds.
Via de lift of het trappenhuis komt u in de kelder van het gebouw waar u de beschikking heeft tot een berging. Via de binnentuin heeft u toegang tot de parkeergarage waar de parkeerplaats zich bevindt.

Omgeving
De woning is gelegen in de Derde Oosterparkstraat op de grens van de Oosterparkbuurt en de Weesperzijdebuurt. Het is een schitterende uitvalsbasis richting Oost, De Pijp met de levendige Albert Cuypmarkt en het Centrum. Een residentiële buurt met op loopafstand alle voorzieningen zoals koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en een handig buurtwinkeltje op de hoek. Hotspots zijn De IJsbreker, Loetje Oost, Het Volkshotel, Rijsel, Hesp, het Amstel Hotel en het Oosterpark. Winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH en meer) op de Wibautstraat en de Eerste Oosterparkstraat liggen direct om de hoek.
Sportfaciliteiten zoals de VondelGym en de SwimGym, maar ook Amsterdamse Roei en Zeilvereniging “De Hoop” zijn op loopafstand. Een avond genieten van een voorstelling in Koninklijk Theater Carré, struinen door diverse musea, Amsterdam heeft het allemaal en op slechts korte afstand van dit geweldige huis.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A2 of A10. U bent tevens binnen 15 tot 20 minuten op Schiphol. De metro is op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Dakterras en balkon van bijna 50m2 in totaal!
- Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 82,5m2;
- Actieve en financieel gezonde VVE. Het beheer wordt door Yver VVE beheer gedaan en de servicekosten bedragen € 246,86,- per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
- De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Volledig vernieuwbouwd in 2014 met onder andere nieuwe fundering, nieuwe plafonds, elektra, kozijnen etc. De perfecte combinatie; fraaie oude gevel maar intern het comfort van nieuwbouw.
- Gelegen op de bovenste verdieping, geen bovenburen.
- Oplevering in Q1 van 2021 mogelijk.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 625.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2014
Woonoppervlakte:
83 m²
Inhoud:
265 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Derde Oosterparkstraat 2H+PP

Postcode: 1091JX

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Derde Oosterparkstraat 2H+PP AMSTERDAM

naar Derde Oosterparkstraat 2H+PP AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand