Derde Oosterparkstraat 127B AMSTERDAM

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij deze aangename 2 kamer-appartement met balkon aanbieden!

Locatie:
De woning is gelegen in de Derde Oosterparkstraat op de grens van de Oosterparkbuurt en de Weesperzijdebuurt. Het is een schitterende uitvalsbasis richting Oost, De Pijp met de levendige Albert Cuypmarkt en het Centrum. Een residentiële buurt met op loopafstand alle voorzieningen zoals koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en een handig buurtwinkeltje op de hoek. Hotspots zijn De IJsbreker, Loetje Oost, Het Volkshotel, Rijsel, Hesp, het Amstel Hotel en het Oosterpark. Winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH en meer) op de Wibautstraat en de Eerste Oosterparkstraat liggen direct om de hoek.
Sportfaciliteiten zoals de VondelGym en de SwimGym, maar ook Amsterdamse Roei en Zeilvereniging “De Hoop” zijn op loopafstand. Een avond genieten van een voorstelling in Koninklijk Theater Carré, struinen door diverse musea, Amsterdam heeft het allemaal en op slechts korte afstand van dit geweldige huis.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A2 of A10. U bent tevens binnen 15 tot 20 minuten op Schiphol. De metro is op loopafstand.

Indeling:
Entree op de 2e verdieping, hal, toilet met een fonteintje, berging met wasmachine-aansluiting, woonkamer met frans balkon aan de voorzijde, half open keuken. De ruime slaapkamer van circa 13 m2 is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Het diepe balkon (circa 1.63m x 2,52m) is bereikbaar middels openslaande deuren vanuit de slaapkamer.

Separate berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 53,49m² (NEN 2580 norm)
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 december 2058
- Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper;
- De servicekosten bedragen € 114,68 per maand;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 335.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1905
Woonoppervlakte:
53 m²
Inhoud:
161 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren
Periodiekebijdrage:
€ 105 p/m
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Derde Oosterparkstraat 127B

Postcode: 1092CS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Derde Oosterparkstraat 127B AMSTERDAM

naar Derde Oosterparkstraat 127B AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand