Dapperstraat 175 AMSTERDAM

Omschrijving

Ruim opgezet 2 kamer appartement van 52m2 voorzien van een slaapkamer, open keuken en twee balkons. De woning is licht, goed onderhouden en gelegen op de gezellige Dapperstraat.?De woning is compleet gestoffeerd en gemeubileerd, waardoor u het appartement direct kunt betrekken.

INDELING
Begane grond entree. Met de gemeenschappelijke trap is de ingang op de tweede verdieping te bereiken. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning is de ruime slaapkamer gesitueerd. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon gelegen op het oosten. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en afgewerkt met nette grijze en witte tegels. De woonkamer en open keuken zijn gelegen aan de voorzijde van de woning.
De keuken is voorzien van de benodigde inbouw apparatuur zoals een stoom(oven), vaatwasser, 4 pits gasfornuis en koelkast met vriesvak.?Aan de voorzijde is een ruim balkon met avondzon.

Op de begane grond is een externe berging van ca. 6m2.

OMGEVING
De woning ligt in de Dapper Buurt in stadsdeel Oost. Deze wijk is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest hippe buurten van Amsterdam! Alle voorzieningen voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen vindt u in de nabije omgeving. De gezellige Javastraat en het Javaplein liggen op loopafstand, evenals het Oosterpark, Flevopark en het Beukenplein. In deze gewilde buurt vindt u tal van leuke restaurants en hotspots zoals het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen, bar Basquiat, Hartje Oost, café LouieLouie, de Biertuin, the Walter Woodbury Bar, Studio K en Brouwerij t 'IJ. Binnen enkele fietsminuten staat u in hartje Centrum en in de gezellige Pijp.

BIJZONDERHEDEN
- English translation at our own website or on the English fundapage.
- Huurprijs appartement € 1475,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen.
- Huurperiode tussen de 12 en 24 maanden.
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur.
- Externe berging in de onderbouw.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.475 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1981
Woonoppervlakte:
52 m²
Inhoud:
177 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Dapperstraat 175

Postcode: 1093BS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Dapperstraat 175 AMSTERDAM

naar Dapperstraat 175 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand