Da Costastraat 63-II AMSTERDAM

Omschrijving

Luxe, comfortabel appartement nabij Amsterdam Centrum

Zeer sfeervol monumentaal appartement van circa 45 m2 een toplocatie, in rustige en gezellige straat. Enkele jaren geleden geheel gerenoveerd. Ligging op de rand van centrum en toch rustig gelegen! Op loopafstand van het Leidseplein, Jordaan en De Hallen.

Apparatuur
Aangenaam gelegen op 2e etage met ruim uitzicht aan beide kanten. Woonkamer is circa 20 m˛ en heeft een gezellige en luxe open keuken, voorzien van alle nodige apparatuur zoals: een vaatwasser, koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, wasmachine, droger en magnetron.

Slaapkamer, douche
Het appartement heeft een ruime slaapkamer van circa 10 m˛ met een kleine inbouwkast. Naast deze slaapkamer ligt de badkamer die voorzien is van een luxe douche met thermostaatkraan, wastafel en designradiator voor je handdoeken.

Half gestoffeerd
Via het gemeenschappelijke gestoffeerde trappenhuis kom je binnen in het halletje. Het separate toilet, die eveneens via het halletje bereikbaar is, is voorzien van een fonteintje. Het appartement is half gestoffeerd met o.a. een aparte wasmachine en een droger. Uiteraard beschikt de woning over centrale verwarming.

Voorwaarden
Inschrijven is natuurlijk mogelijk. De woning is ongeschikt om te delen (voor studenten) en niet beschikbaar voor rokers, instrumentbespelers en huisdieren. Huurprijs € 1.295,- exclusief gas, water en licht. Inkomensgrens is € 45.000,- bruto per jaar (vaste arbeidscontracten hebben de voorkeur boven tijdelijke). Twee maanden borg. Start huur is eind september.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.295 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1888
Woonoppervlakte:
45 m²
Inhoud:
125 m³
Totaal aantal kamers:
2
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Da Costastraat 63-II

Postcode: 1053ZE

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Da Costastraat 63-II AMSTERDAM

naar Da Costastraat 63-II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand