Cornelis Schuytstraat 26I AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd en ruim opgezet appartement van ca. 60 m2 met een royaal terras met middag- en avondzon. Dit schitterende 2-kamerappartement ligt in het hart van Amsterdam Oud Zuid, op een steenworp afstand van winkels, restaurants, het Vondelpark en de Zuidas. U hoeft slechts uw trap af te dalen om te genieten van allerlei prettige horeca, boetieks en musea in deze geliefde wijk. Ook het openbaar vervoer is hier gunstig, u bent snel in de binnenstad of Schiphol.

INDELING EERSTE ETAGE
Hal met ruimte voor garderobe, separaat toilet met fontein. Heerlijk ruime woonkamer met prachtig hoge plafonds en openslaande deuren naar het aangrenzende terras van 10 m2 op het Zuid-Westen. Hier kijkt u prachtig uit over de groene binnentuinen. De luxe open keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Aan de voorzijde ligt de ruime slaapkamer met frans balkon en badkamer ensuite. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Het gehele appartement is voorzien van een eiken vloer en strak gestuukte wanden.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs appartement € 1750,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen.
- Huurperiode minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd.
- Waarborgsom 2 ter hoogte van 2 maanden huur.
- Het appartement is recent gerenoveerd en wordt gestoffeerd aangeboden.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Royaal terras van ruim 10 m2 op het Zuid-Westen

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.750 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1900
Woonoppervlakte:
60 m²
Inhoud:
165 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Cornelis Schuytstraat 26I

Postcode: 1071JJ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Cornelis Schuytstraat 26I AMSTERDAM

naar Cornelis Schuytstraat 26I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand