Churchill-laan 89C AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtig breed en sfeervol appartement van ca. 82 m2 met een riante woonkamer en suite, 2 slaapkamers, riant balkon op het zuiden en dakterras, gelegen aan een breed plantsoen in de Rivierenbuurt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een speels balkon aan de voorzijde waar je prachtig de Churchill-laan in kijkt. Op de vierde etage is er nog een zolder-/werkkamer van 17 m2 en een eigen dakterras!

Door het behoud van originele elementen heeft de woning een typische jaren ’30 sfeer. Zo beschikt de woning over een woonkamer en suite met veel kastruimte en charmante glas-in-lood deuren, paneeldeuren en ligt er overal een hardhouten vloer. Bovendien is de gehele woning voorzien van dubbele beglazing.

Het appartement ligt op een toplocatie aan de groene Churchill-laan, om de hoek van de Maasstraat. Hier vindt u tal van prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Een hapje eten bij Michiu, pizza bij Lou Lou, het terras op bij Tap Zuid of toch langs traiteur Feduzzi? In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook de Amstel, het De Mirandabad en het Beatrixpark liggen vlakbij. Daarnaast fiets je in een paar minuten naar het Centrum, De Pijp of de Zuidas. Treinstations RAI en Amstel liggen op een paar minuten fietsen, en ook de Noord-Zuidlijn metro en diverse tram- en bushaltes liggen vlakbij. Met de auto is deze locatie ideaal; zowel de A10 als A2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan bijna altijd voor de deur.

INDELING 2e ETAGE
Entree, royale hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fontein. Riante woonkamer ligt over de gehele breedte aan de voorzijde en heeft openslaande deuren naar een uniek zijbalkon. Via de woonkamer met originele ensuite met glas-in-lood deuren is de slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar. Hier heeft u openslaande deuren naar een balkon over de volle breedte op het Zuiden. De keuken aan de achterzijde is voorzien van inbouwapparatuur (oven, afzuigkap en een 4-pits gaskookplaat). De tweede slaapkamer ligt eveneens aan de rustige achterzijde. De badkamer in het midden beschikt over een ligbad, wastafel en wasmachine-aansluiting.
Op de vierde en tevens bovenste etage is er nog een handige slaap-/werkkamer van 17 m2 met daarboven een ruime vliering die via een vlizotrap bereikbaar is. Tevens bevind zich op deze etage een privé dakterras van ca. 7 m2 op het Zuiden.

VVE
De actieve Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd en bestaat uit 4 appartementsrechten.
De servicekosten zijn € 237,- per maand.
De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.

ONDERHOUD
De VvE heeft groot onderhoud gepland waarbij o.a. de volgende zaken worden aangepakt:
- Reinigen, opnieuw voegen en schilderwerk voor- en achtergevels.
- Herstel balkonvloeren.
- Vernieuwen dakbedekking.
- Renovatie van het trappenhuis.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- Woonoppervlakte 82,1 m2, exclusief balkon van 9,4 m2 en dakterras van 6,9 m2.
- Oppervlakte zolderkamer 16,8 m2 met vliering van 5,4 m2.
- Voorzien van fraaie originele details zoals paneeldeuren en kamer en suite.
- Geheel voorzien van dubbel glas.
- HR combi-ketel (2007).
- De erfpachtcanon bedraagt € 1712 per jaar. Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk.
- Koopakte bij een Amsterdamse notaris ter keuze aan koper.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1927
Woonoppervlakte:
82 m²
Inhoud:
244 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Churchill-laan 89C

Postcode: 1078DK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Churchill-laan 89C AMSTERDAM

naar Churchill-laan 89C AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand