Churchill-laan 70 I Amsterdam

Omschrijving

Smaakvol gerenoveerd en heerlijk zonnig appartement van ca. 70 m2 met eigen entree en 2 ruime slaapkamers. De typische jaren '30 kenmerken zoals de originele ensuite en erker geven de woning een aangename sfeer. Tegelijkertijd is de woning in 2013/214 geheel gerenoveerd met een moderne badkamer, sfeervolle woonkeuken en een prachtige eiken vloer, waardoor u hier niets meer te wensen heeft!

De woning is gelegen aan de groene Churchill-laan in de Rivierenbuurt, vlakbij de Maasstraat. Hier vindt u allerlei prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Een hapje eten bij Michiu, een drankje bij café Blek of toch een pizza bij Il Cavallino? Ook fietst u in een paar minuten naar de Beethovenstraat en De Pijp. In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook het Beatrixpark en Sarphatipark liggen vlakbij.

De ligging ten opzichte van de Zuidas en Schiphol is gunstig en er stoppen diverse trams, metro's en bussen nabij. Daarnaast ligt treinstation RAI op een paar minuten fietsen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning.

INDELING
Eigen entree direct vanaf de straat bereikbaar. Via het privé trappenhuis bereikt u de eerste verdieping waar u aankomt in de centrale hal. Het trappenhuis is ruim genoeg om hier uw kinderwagen op te kunnen bergen.
Ruime woonkamer met charmante erker, schouw en originele ensuite. De gezellige woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur (gasfornuis met oven, koelkast, vriezer en vaatwasser). Aan de achterzijde zijn er openslaande deuren naar het balkon. Via de hal is de ruime slaapkamer aan de voorzijde bereikbaar. In het midden ligt het separate toilet en een kast voor de wasmachine en droger. De luxe badkamer bestaat uit een inloopdouche en wastafelmeubel. Tot slot is er nog een royale slaapkamer aan de achterzijde met een tweetal ruime inbouwkasten en een deur naar het balkon.

ERFPACHT
- De erfpacht is € 474,65 per jaar en is fiscaal aftrekbaar.
- De erfpachtcanon wordt jaarlijks geïndexeerd (Algemene Bepalingen 2000)
- Het huidige tijdvak loopt tot 30-06-2049.

VVE
- De kleinschalige VvE bestaat uit Churchill-laan 70 en bestaat uit 4 appartementen.
- De servicekosten zijn € 35,- per maand.
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhouds Plan.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woonoppervlakte bedraagt 72 m2 exclusief balkon van 3,8 m2.
(er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Het appartement is in 2013/2014 intern volledig gerenoveerd, waarbij alle vloeren en plafonds extra geïsoleerd zijn.
- Eigen entree vanaf de straat.
- Voorzien van dubbele beglazing.
- Individuele CV-ketel (Vaillant, bouwjaar 2013).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1925
Woonoppervlakte:
70 m²
Inhoud:
236 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen, betaald parkeren
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Churchill-laan 70I

Postcode: 1078EK

Plaats: Amsterdam

Kaart Churchill-laan 70 I Amsterdam

naar Churchill-laan 70 I Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand