Churchill-laan 182 III- IV Amsterdam

Omschrijving

Bijzonder sfeervol en heerlijk ruime bovenwoning van circa 140 m2 gelegen op de 2 bovenste etages met een zonnig dakterras. Met een eigen trapopgang vanaf de straat, 2 badkamers, 4 slaapkamers en mogelijkheid om een 5e slaapkamers te realiseren, is dit een ideaal familiehuis! Enkele jaren geleden is de woning volledig gerenoveerd, waarbij de typische jaren'30 sfeer in ere hersteld is. Zo beschikt de woning over een fraaie originele ensuites met glas-in-lood-deuren, een prachtige eiken visgraatvloer, erker en fraai omtimmerde radiatoren.

De woning is gelegen aan de groene Churchill-laan in de Rivierenbuurt, precies tussen de Maasstraat en de Scheldestraat in. Hier vindt u allerlei prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Een hapje eten bij Bar Maas of l'Angolo, het terras op van Tap Zuid of toch langs traiteur Feduzzi? Ook fietst u in een paar minuten naar de Apollolaan, de Beethovenstraat of De Pijp. In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook het Beatrixpark en Sarphatipark liggen vlakbij. Kortom, hier woon je ruim en comfortabel met alles letterlijk binnen handbereik.

INDELING
De eigen entree is via de harstenen trap vanaf de straat bereikbaar. Via het privé trappenhuis bereikt u de derde verdieping waar u aankomt in de centrale hal, met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer ensuite met eetkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. De woonkamer aan de voorzijde heeft een charmante erker waarin een bankje is getimmerd. Vanuit de woonkamer is de royale zijkamer bereikbaar die eveneens een fraaie ensuite met glas-in-lood heeft. De dichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft toegang tot het balkon. In het midden ligt het separate toilet en de moderne badkamer met ligbad, douche en wastafel. In de woonkamer ligt een fraaie massief eiken visgraatvloer.

Via een vaste trap is de vierde etage bereikbaar. Overloop, slaapkamer gelegen een de voorzijde. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot een tweede slaapkamer en de eigen badkamer voorzien van douche en wastafel. Er is een aparte berging voor wasmachine en droger en de cv-ketel. Aan de achterzijde is er toegang tot een heerlijk dakterras van 16 m2, waar u de hele dag de zon heeft.

OMGEVING
Het appartement ligt om de hoek van de geliefde Maas- en Scheldestraat, waar u tal van prettige winkels, speciaalzaken en horecazaken vindt. Een ideale woonomgeving met scholen, kinderdagverblijven, speeltuinen en het Beatrixpark vlakbij. Ook sportliefhebbers zitten hier goed met het De Mirandabad, het Amstelpark en de Amstel om de hoek. Ook is de ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp heel gunstig en stoppen diverse trams, metro's en bussen vlakbij. Daarnaast ligt treinstation RAI op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar.

ERFPACHT
- De erfpacht is € 1307,06 per jaar en is fiscaal aftrekbaar.
- De erfpachtcanon wordt jaarlijks geïndexeerd (Algemene Bepalingen 2000)
- Het huidige tijdvak loopt tot 31-12-2048.

VVE
- De actieve VvE bestaat uit Churchill-laan 180-218 en bestaat uit 40 appartementen.
- De VvE wordt professioneel beheerd.
- De servicekosten zijn € 245 per maand inclusief € 105,- voorschot stookkosten.
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhouds Begroting.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woonoppervlakte bedraagt 139,4 exclusief buitenruimtes van 20,3 m2.
(er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Fraai, breed pand met veel (zon-)lichtinval
- Fraaie originele details.
- Voorzien van draai-/kiepramen met dubbel glas.
- Het pand is voorzien van een hydrofoor voor extra waterdruk.
- Eigen CV-ketel (Nefit Proline, 2009).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Prijs € 800.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1928
Woonoppervlakte:
140 m²
Inhoud:
510 m³
Totaal aantal kamers:
6
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Churchill-laan 182III-IV

Postcode: 1078ET

Plaats: Amsterdam

Kaart Churchill-laan 182 III- IV Amsterdam

naar Churchill-laan 182 III- IV Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand