Churchill-laan 149 I Amsterdam Zuideramstel

Omschrijving

Prachtige lichte woning met sfeervolle details van ca 103 m2 (NEN2580), een eigen entree en balkons aan de voor- en achterzijde!!

In 2010 is de woning intern gerenoveerd; keuken, badkamer en vloer zijn vernieuwd. De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime bergruimte op de zolderverdieping van ca 20 m2.

Indeling:
Open portiek vanaf de straat en een eigen entree op de 1e verdieping:
Ruime hal met een inbouwkast en veel opbergruimte. De hal biedt toegang tot alle vertrekken.
Heerlijk lichte en ruime doorzon woonkamer met originele en-suite deuren en handige inbouwkasten. Sfeervolle erker aan de voorzijde. Eetgedeelte aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon, gunstig gelegen op het zuiden. Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser, 5-pits gasfornuis met oven. Tevens is de CV-ketel in de keuken gesitueerd (HR Intergas, bouwjaar 2013). Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot het balkon aan de achterzijde. Eerste ruime slaapkamer van ruim 11 m2 aan de achterzijde. Fraaie badkamer die beschikt over een ligbad, wastafel en de wasmachine-aansluiting. Separaat hangend toilet met fonteintje. Tweede en derde slaapkamer aan de voorzijde, waarvan de kleinste slaapkamer voorzien is van een inbouwkast, beide met toegang tot het balkon aan de voorzijde.

De gehele woning is voorzien van een fraaie eiken houten vloer en dubbele beglazing.

Op de vierde verdieping zijn er twee bergingen (naast elkaar gelegen) met een oppervlakte van in totaal circa 20 m2. De grootste berging beschikt over een wastafel en op de overloop is een gezamenlijk toilet aanwezig.

Omgeving:
De ligging nabij de Maasstraat en Scheldestraat is ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Deze zijn in grote getale aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- De woning beschikt over een eigen entree;
- De woning is gelegen op erfpachtgrond, de jaarlijkse canon bedraagt 984,- per jaar, het tijdvak loopt tot en met 2052;
- Financieel gezonde en actieve VVE, stukken zijn op aanvraag ter inzage;
- Buitenschilderwerk recentelijk gedaan;
- De servicekosten zijn 100,-- per maand;
- Veel handige bergruimte, zowel in de woning als op de zolderverdieping;
- Twee balkons, zowel aan de voor- als achterzijde.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
103 m²
Inhoud:
334 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Churchill-laan 149I

Postcode: 1078DT

Plaats: Amsterdam

Kaart Churchill-laan 149 I Amsterdam Zuideramstel

naar Churchill-laan 149 I Amsterdam Zuideramstel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand