Churchill-laan 102hs AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtige benedenwoning van 66m2 met een tuin van circa 30m2 aan de statige Churchill-laan middenin de Rivierenbuurt! De woning beschikt over twee goed bemeten slaapkamers, een nieuwe fundering uit 2002, afgekochte erfpacht t/m 2053 en is volledig voorzien van HR++ dubbel glas.

Indeling:
Eigen entree, voorportaal, hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is maar liefst 10 meter lang en biedt middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De tuin is circa 30m2 en gelegen op het noorden. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, oven en een wasmachine-droger aansluiting. Slaapkamer één is aan de achterzijde gelegen en biedt ook toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een handige inbouwkast. De sfeervolle badkamer is in het midden gelegen en beschikt over een douche, toilet, wastafel en mechanische ventilatie. De gehele woning is voorzien van een fraaie massief eiken houten vloer en strak gestuukte wanden + plafonds.

Omgeving:
Een typisch, karakteristiek Amsterdams pand uit 1923. De ligging van het appartement is uitstekend te noemen. Direct om de hoek liggen de winkels in de Maasstraat met hun dorpse karakter en de gezelligheid van de horeca in de Scheldestraat of de Pijp. Wanneer je naar de Rijnstraat loopt zie je tennisvelden liggen, er zijn speeltuinen en het Amstelpark en Beatrixpark zijn vlakbij. Openbaar vervoer (bus en tram), het NS station RAI, het NS Amstelstation en de nieuwe halte van de Noord-Zuidlijn zijn op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI en de Zuidas. De bereikbaarheid met eigen vervoer naar de A-10, A-2 en A-9 is eveneens uitstekend.

Bijzonderheden:
- Conform Nen 2580 meetrapport bedraagt de woning 65,7m2;
- Fundering vernieuwd in 2002;
- Volledig voorzien van dubbel glas (HR++);
- Cv-ketel (Intergas, 2003);
- Parkeergelegenheid met vergunning voor de deur. Er is altijd plek. Kinderopvang om de hoek en diverse scholen op loopafstand;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 31 december 2053, de aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is in 2019 onder de gunstige voorwaarden gedaan;
- Het betreft een actieve en gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 96,-. Begroting, balans, VVE notulen, MJOP en concept huishoudelijk reglement zijn op aanvraag ter inzage;
- Bouwjaar 1923;
- Oplevering in overleg;
- Tuin van circa 30m2;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1923
Woonoppervlakte:
66 m²
Inhoud:
228 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Churchill-laan 102hs

Postcode: 1078EM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Churchill-laan 102hs AMSTERDAM

naar Churchill-laan 102hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand