Brederodestraat 59III AMSTERDAM

Omschrijving

WEGENS ENORME BELANGSTELLING KUNNEN ER HELAAS GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER WORDEN INGEPLAND.
ALS JE ONS EEN EMAIL STUURT, ZULLEN WIJ JE OP DE RESERVELIJST ZETTEN.

NIEUW! Heerlijk lichte dubbele bovenwoning van 110m2 woonoppervlak met 2 balkons en een ruim dakterras van 30m2 in Oud-West! De woning is gelegen op eigen grond en de fundering wordt op dit moment vernieuwd, prognose casco oplevering eind mei!

Indeling:
De entree op de begane grond geeft toegang tot het goed verzorgde gemeenschappelijk trappenhuis. Op de tweede verdieping is een eigen entree met opgang naar de derde verdieping. De derde verdieping beschikt over 2 ruim bemeten slaapkamers met aan de achterzijde een slaapkamer welke toegang geeft tot het balkon. In deze slaapkamer is een airconditioning aangelegd welke wat onderhoud nodig heeft voor gebruik. Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een vloerverwarming, jacuzzi, douchecabine met zijsproeiers, stoom functie en waterval en een grote wastafel. In de hal is een los toilet met fonteintje. Op de gehele verdieping ligt een mooie houten vloer.
Middels een vaste trap is de vierde verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de doorzon woonkamer en open keuken. In de woonkamer is een openhaard, deze is eind 2020 voor het laatst geveegd. De keuken is in een L-opstelling geplaatst en voorzien van een 5 pits gasfornuis, grote oven en vaatwasser. Aan de keuken grenst het tweede en tevens grootste balkon. Beide balkons zijn gelegen op het zuiden. Op de gehele verdieping is een visgraat houten vloer.
Een vaste trap naar de vijfde en tevens bovenste verdieping waar het dakterras is gelegen. Via een dakhuisje kan het dakterras worden betreden. Het dakterras is ruim en zonnig ca. 30m2 en perfect voor heerlijke zomerse barbecues met vrienden.

Omgeving:
De woning is gelegen in een prachtig oud pand uit 1912 in de populaire Brederodestraat; een prachtige straat gelegen in Amsterdam Oud-West. De woning ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Vondelpark, de levendige J.P. Heijestraat, Ten Katemarkt en de Hallen. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals leuke boetiekjes, koffietentjes, sportscholen (David Lloyds), gezellige restaurants/cafés en diverse hotspots. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A10 en bent u binnen 15 minuten op Schiphol. Tramlijn 1, 7, 11 en 17 stoppen om de hoek. Naar het centrum van Amsterdam is slechts 10 minuten fietsen!

Bijzonderheden:
- English text on our own website or on English fundapage;.
- De woning is gelegen op eigen grond;
- Fundering wordt op dit moment vernieuwd, prognose casco oplevering eind mei 2021;
- Dakterras + opbouw dient vernieuwd te worden;
- VVE bestaande uit 4 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 200,-;
- Nen-2580 meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 775.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1901
Woonoppervlakte:
110 m²
Inhoud:
337 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Brederodestraat 59III

Postcode: 1054MS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Brederodestraat 59III AMSTERDAM

naar Brederodestraat 59III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand