Brederodestraat 104 III Amsterdam Oud-West

Omschrijving

Bijzonder charmante bovenwoning van circa 56m² gelegen op de derde verdieping van een uitstekend onderhouden karakteristiek pand in Oud-West. Dit leuke appartement heeft een balkon aan de voorzijde met vrij uitzicht op het Staringplein en een fraai afgewerkt diep terras aan de achterzijde. Dankzij de aanwezigheid van grote ramen en openslaande deuren komt het licht op prettige wijze binnen. Het lichte interieur is fraai afgewerkt met een mooie eiken vloer, strak gestukadoorde wanden en plafonds, uitstekend schilderwerk en mooie paneeldeuren. De open keuken is ingericht met diverse inbouwapparatuur, waaronder een afwasmachine, gasfornuis, oven en een inbouwkoelkast. De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet. De slaapkamers en de kastenkamer liggen aan de achterzijde van de woning. De Brederodestraat ligt op een bijzonder populaire locatie op loopafstand van onder andere het Vondelpark, Jan Pieter Heijestraat, de Foodhallen, vele speciaalzaken, horeca, Ten Katemarkt, supermarkten, wijnwinkels, traiteurs en diverse gyms. Openbaar vervoer is om de hoek en brengt je in no time naar de binnenstad, naar een van de kantorenlocaties van Amsterdam of Schiphol. Locatie, licht, sfeer en buitenruimte zijn de sleutelwoorden voor deze heerlijke bovenwoning.

Brederodestraat 104 is een actieve Vereniging van Eigenaren en wordt professioneel beheerd. In 2016 zijn de balkons aan de achterzijde uitgebreid, is de achtergevel geschilderd en is een deel van de dakbedekking vernieuwd. Het schilderwerk aan de voorgevel en het aanbrengen van nieuwe loodslabben om de schoorsteenmantel zijn dit jaar uitgevoerd.

Globale indeling:
Entree, hal, meterkast met moderne groepen, geheel betegelde toilet/douchecombinatie, woonkamer met balkon, open keuken, tussenhal, kastenkamer met inbouwkast en toegang tot het terras, tussenkamer met openslaande deuren naar voornoemd terras, slaapkamer met inbouwkast.

Bijzonderheden:
-Professioneel georganiseerde en actieve Vereniging van Eigenaren met een meerjaren onderhoudsplanning;
-De bijdrage aan de VvE is euro 85,-- per maand;
-De erfpachtcanon is euro 59,97 en wordt jaarlijks geïndexeerd met de inflatie min 1. Het tijdvak eindigt 30 juni 2033. Een voorlopige indicatie van de gemeente Amsterdam betreffende de eeuwigdurende indexcanon is euro 1.163,-- per 01 juli 2033. Eeuwigdurend afkopen is euro 33.700,--.
-Intergas HR cv-combiketel (bouwjaar 2014);
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1910
Woonoppervlakte:
56 m²
Inhoud:
190 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen, parkeergarage, openbaar parkeren
Periodiekebijdrage:
€ 85 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Brederodestraat 104III

Postcode: 1054VG

Plaats: Amsterdam

Kaart Brederodestraat 104 III Amsterdam Oud-West

naar Brederodestraat 104 III Amsterdam Oud-West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand