Brahmsstraat 15III AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

Omschrijving

Brahmsstraat 15 is een prachtig vernieuwbouwproject en wordt momenteel herontwikkeld tot een modern pand in een karakteristiek jaren ‘30 jasje. Dit aantrekkelijke en kleinschalige appartementencomplex biedt veel privacy en wordt momenteel tot in de kleinste details gerenoveerd. De fundering is vernieuwd en de rest van het casco is, inclusief installaties, eveneens volledig aangepakt. Brahmsstraat 15 is het thuis van vier prachtige en heerlijk lichte appartementen, elk met een eigen signatuur, waarbij veel aandacht is besteed aan de indeling, afwerking, materialen, lichtplan, maatwerkoplossingen, apparatuur en installaties. Wonen aan de Brahmsstraat is wonen in de populaire Apollobuurt midden in Amsterdam Zuid. De vele aanwezige voorzieningen, die slechts op enkele voetstappen van de eigen voordeur in de Beethovenstraat zijn, maakt deze locatie een geweldige plek om te wonen. Het Museumplein, Vondelpark, Cornelis Schuytstraat en De Zuidas zijn ook nog eens op loopafstand.

Alle appartementen zijn georiënteerd op het zuiden en beschikken over comfortabele en intieme woon-/eetkamers, open keukens met inbouwapparatuur, prachtig afgewerkte badkamers met een inloopdouche, bad of zelfs beide, uitstekende slaapkamers en een (frans) balkon, terras of tuin. De appartementen hebben een brede maatvoering en zijn voorzien van een videofoon intercom deurcamera, inbouwspots met LED-verlichting, prachtige eiken vloeren, hoge plinten, verschillende maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en centrale verwarmingsinstallatie. De appartementen worden verwarmd via vloerverwarming, waarbij elk vertrek de temperatuur separaat ingesteld kan worden. De wanden en plafonds zijn strak gestukadoord en geschilderd. Ook de algemene ruimten worden keurig afgewerkt. Vanuit elke woning is een vrij uitzicht op de binnentuin.

De appartementen:
-Brahmsstraat 15-huis, dubbel benedenhuis, circa 178m˛, grote tuin zuid, start verkoop binnenkort.
-Brahmsstraat 15-I, circa 68m˛, twee slaapkamers, groot balkon zuid, vraagprijs euro 750.000,-- k.k.
-Brahmsstraat 15-II, circa 66m˛, twee slaapkamers, frans balkon zuid, vraagprijs euro 695.000,-- k.k.
-Brahmsstraat 15-III, circa 60m˛, twee slaapkamers, frans balkon zuid, vraagprijs euro 650.000,-- k.k.

Brahmsstraat 15-I
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, woonkamer met dubbel openslaande deuren naar het balkon voorzien van houten vlonders gelegen over de hele breedte van de woning op het zuiden, open keuken voorzien van een in hoek opgestelde keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een afwasmachine, inductiekookplaat inclusief geďntegreerd afzuigsysteem, combi magnetron, koelkast, vriezer, afvalsysteem, twee slaapkamers, beiden voorzien van een frans balkon, badkamer voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een grote verwarmde spiegel. Op de vloer ligt een eiken vloer van rechte planken.

Brahmsstraat 15-II
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, woonkamer met Franse balkons op het zuiden, open keuken voorzien van een in hoek opgestelde keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een afwasmachine, inductiekookplaat inclusief geďntegreerd afzuigsysteem, combi magnetron, koelkast, vriezer, afvalsysteem, twee slaapkamers, beiden voorzien van een frans balkon, badkamer voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een grote verwarmde spiegel. Eiken vloer in visgraat motief door de hele woning.

Brahmsstraat 15-III
Entree op de tweede verdieping, trapopgang, woonkamer met een panoramisch uitzicht en een frans balkon op het zuiden, open keuken voorzien van een in hoek opgestelde keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een afwasmachine, inductiekookplaat inclusief geďntegreerd afzuigsysteem, combi magnetron, koelkast, vriezer, afvalsysteem, twee slaapkamers, beiden voorzien van een dakkapel, badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel, verwarmde spiegel en een dakraam. Eiken vloer in visgraat motief door de hele woning.

Bijzonderheden:
-Brahmsstraat 15 wordt gesplitst in appartementsrechten. De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden uiterlijk twee weken, nadat de splitsingsvergunning onherroepelijk is geworden en de erfpachtcanon is gesplitst;
-De erfpachtcanon voor het hele pand is nu euro 5.029,92 o.b.v. een 5-jaarlijkse canonindexering;
-Prognose oplevering juli 2021;
-Alle kamers zijn voorzien van data- en kabelaansluiting;
-Verkoop Brahmsstraat 15-huis volgt binnenkort;
-De maandelijkse bijdrage te voldoen aan de VvE zal tijdens de eerste vergadering door de eigenaren samen worden vastgesteld.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de Artist Impressions. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
60 m²
Inhoud:
210 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 100 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Brahmsstraat 15III

Postcode: 1077HE

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Brahmsstraat 15III AMSTERDAM, Amsterdam Zuid

naar Brahmsstraat 15III AMSTERDAM, Amsterdam Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand