Boeninlaan 31 Amsterdam Venserpolder

Omschrijving

Lichte bovenwoning van 37m2, een ruime slaapkamer én afgekochte erfpacht. De woning is gelegen op de bovenste woonverdieping (dus geen bovenburen), is volledig voorzien van dubbel glas en beschikt over een gedeelde berging op de begane grond.

Indeling: Entree van de woning op de vierde verdieping. Hal met toegang tot de woonkamer. Door de vele raampartijen is de woonkamer een heerlijk lichte ruimte met een ruimtelijk gevoel. De open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, oven, koelkast en een Remeha Cv-ketel 2018. De badkamer beschikt over een douche, wastafel, toilet en een granito/terrazzo vloer. De slaapkamer is aan de overzijde van de gezamenlijke hal gelegen en meet 3.27x2.51.

Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuidoost in de wijk Venserpolder. In de omgeving vindt u diverse scholen en het gezellige winkelcentrum de Amsterdamse Poort waar diverse grote en kleine winkelketens zijn gevestigd. Daarnaast zijn ook de Johan Cruyff Arena, Afas Live, Ziggo Dome en Pathe Arena vlakbij en is recreatiegebied Gaasperplas op nog geen 10 minuten afstand. Het Nelson Mandelapark (waar jaarlijks het Kwaku festival plaatsvindt) ligt op loopafstand.
De Venserpolder is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via het metrostation Strandvliet en NS-stations Bijlmer ArenA en Duivendrecht welke op loopafstand van het complex zijn gelegen. De A1, A2, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Voor de deur is voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden:
- Bovenste woonverdieping, geen bovenburen;
- Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 36,5m2;
- Actieve en gezonde VVE. Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 68,44 per maand;
- Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten in 2003;
- Bouwjaar 1985;
-Parkeervergunning kost thans € 32,50 per half jaar;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 31/01/2035. Afkoop eeuwigdurende erfpacht voor een aantrekkelijk bedrag, aanvraag is door de verkoper reeds gedaan.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 165.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1984
Woonoppervlakte:
37 m²
Inhoud:
116 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen, openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Boeninlaan 31

Postcode: 1102TH

Plaats: Amsterdam

Kaart Boeninlaan 31 Amsterdam Venserpolder

naar Boeninlaan 31 Amsterdam Venserpolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand